31.10.2019 klo 17:56
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden puheenjohtajaksi Sanna Salo Raahen Yrittäjät!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät valitsi vuoden puheenjohtajaksi Sanna Salon Raahesta. Hän on toiminut Raahen Yrittäjien puheenjohtajana syksyyn 2019 saakka. Sanna Salo tunnetaan hyvin Raahessa aikaisemmin omistamansa Kahvila Hipun yrittäjänä ja Salona Assistance yrityksen toimitusjohtajana.

Sanna Salon puheenjohtajakaudella Raahen seutukuntaan laajasti vaikuttava Suomen yksi suurimmista investoinneista Fennovoiman Hanhikivi 1 haastoi ja haastaa edelleen alueen yrittäjiä ja luottamushenkilöitä tekemään laajasti yhteistyötä toisten yritysten, kaupungin – ja kuntien elinkeinotoimijoiden kanssa.

Sanna Salo siirtyi syyskuussa 2019 Pohjois-Pohjanmaan Yrityskylä konseptin aluepäälliköksi ja ainakin hetkeksi jätti luottamustoimet yrittäjäjärjestössä. Vuoden puheenjohtaja valinta on hänelle kunnianosoitus aiemmin Raahen Yrittäjien ja seutukunnan hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen perustelee valintaa seuraavasti:

”Sanna Salon toimiessa Raahen Yrittäjien puheenjohtajana Raahen Yrittäjät teki tiivistä yhteistyötä kaupungin elinkeinotoimen kanssa, mikä oli alueen yrittäjien ja yritysten näkökulmasta erittäin tärkeää. Säännölliset tapaamiset ja jatkuva vuoropuhelun elinkeinotoimenjohdon kanssa muodostui rutiiniksi.

Yrittäjiä kuunneltiin päätöksenteossa ja yrittäjiltä kysyttiin mielipiteitä. Puheenjohtaja onnistui tiivistämään yhteistyötä elinkeinotoimeen ja tuomaan alueen yrittäjien asioita näkyville. Sanna Salo oli puheenjohtajana toimiessaan perusteellinen ja hän halusi, että yrittäjillä on riittävästi tietoa alueen asioista ja siksi myös yrittäjille suunnattuun viestintään panostettiin. Hän itse oli aktiivinen keskustelija Twitterissä.

Työssään puheenjohtajana hän onnistui erinomaisesti. Hänen puheenjohtajakaudellaan Suomen Yrittäjät palkitsi Raahen Yrittäjät Vuoden Tekijä palkinnolla, jäsenmäärä kasvoi ja puheenjohtaja perehtyi asioihin, otti selvää ja käytti omaa aikaansa vaivatta luottamustehtävän hoitamiseen, perustelee valintaa Riikonen.”

Vuoden puheenjohtaja palkitaan vuosittain Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien sääntömääräisessä vuosikokouksessa. Palkittava puheenjohtaja toimii Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien paikallisyhdistyksessä puheenjohtajana. Paikallisyhdistyksiä on yhteensä 27. Tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien sääntömäärinen vuosikokous pidettiin Oulussa.

Lisätiedot:
Jussi Riikonen
puheenjohtaja
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
p. 040 3100 501
www.ppy.fi