31.5.2019 klo 09:27
Uutinen

POP-UP Kajaani avautuu 14.6. 2019

Tilassa on kaksi pop-up-myyntipaikkaa ja se toimii myös nuorten yrittäjien työskentelytilana.

Tervetuloa Pop-up Kajaanin avajaisiin perjantaina 14.6.2019 klo 15.00.

Kajaanissa avataan Pop-up -tila entisen Makuunin paikalle osoitteeseen Kauppakatu 26. Idea lähti liikkeelle Kajaanin Nuorkauppakamarin toimesta ja projekti toteutetaan yhteistyössä Kajaanin Nuorkauppakamarin ja Kajaanin kaupungin kanssa. Pop-up toiminnan tarkoitus on elävöittää Kajaanin keskustan aluetta sekä mahdollistaa tuoreille yrittäjille matalan kynnyksen tilaisuus päästä kokeilemaan kivijalkamyymälän toimintaa.

Tila on Kajaanin kaupungin hallinnoima ja se toimii Pop-up -tilana avauspäivästä joulukuun loppuun saakka. Tilassa on kaksi myyntipaikkaa, joita voi vuokrata halutessaan yhdestä päivästä useammaksi viikoksi. Tila toimii Pop-up toiminnan lisäksi yhteistilana, jonne jokainen start-up- tai yksinyrittäjä voi tulla oman läppärin kanssa työskentelemään ja vaihtamaan ajatuksia muiden yrittäjien kanssa.

Lisäksi tilassa tullaan järjestämään erilaisia vapaamuotoisia tapahtumia yhteistyössä muiden tahojen kanssa, joissa jaetaan kokemuksia ja tietoa yrittäjyydestä.

Kampanjaa voi seurata Pop-up Kajaanin Facebook- ja Instagram sivuilta sekä Kajaanin kaupungin verkkosivuilla www.kajaani.fi

Varaukset sähköpostitse kajaani.info@kajaani.fi