6.4.2017 klo 10:08
Uutinen

Pörssiyhtiö Zeeland Family rantautuu Jyväskylään

Markkinointiviestinnän markkinajohtaja Zeeland Family on ostanut Jyväskylässä vuodesta 2008 toimineen Markkinointitoimisto Seruksen (ent. Serus Media Oy).

Zeeland Family on aloittanut aktiivisen toiminnan Jyväskylän seudulla. Serus Median markkinointiviestinnän liiketoiminta tuo asiakaslähtöisyyden ja kaikki Zeeland Familyn monipuoliset palvelut lähelle keskisuomalaisia.

Liiketoiminnan mukana Zeeland Familyyn siirtyy kahdeksan työntekijää. Ostetun liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2016 oli noin 0,6 miljoonaa euroa ja toiminta kannattavaa. Asiakkuusjohtaja Emmi Berlin on samalla nimitetty vastaamaan Zeeland Familyn Jyväskylän toiminnasta.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Zeeland Familyn toimitusjohtaja Tuomas Airisto:

”Tavoitteemme on rakentaa markkinoinnin palvelutoimisto palvelemaan suomalaisia yrityksiä siellä, missä he hyvää kumppania tarvitsevat. Palvelumallimme mahdollistaa ison markkinointitoimiston erinomaisen ja laajan osaamisen hyödyntämisen myös paikallisesti. Jyväskylän jälkeen jatkamme aktiivisesti toimia palvelumme saattamiseksi myös muihin Suomen suurimpiin kaupunkeihin. Haemme ennen kaikkea ihmisiä, jotka haluavat liittyä Zeeland Familyn perheeseen ja tarinaan, ja jotka ovat arvomaailmaltaan lähellä omaa yrityskulttuuriamme. Uskon, että voimme tarjota markkinoinnin osaajille Suomen parhaan työpaikan ja työkulttuurin sekä innostavan tahtotilan tulla rakentamaan markkinointiviestintäalan markkinajohtajaa Suomeen.”

Zeeland Family järjestää aamiaisseminaarin aiheesta ”Markkinoinnista kilpailuetua Suomessa ja maailmalla” yritys- ja markkinointipäättäjille Jyväskylässä 23.5.2017 klo 8.30–10.30. Tapahtumaan voi ilmoittautua tapahtumasivulla http://inbound.zeelandfamily.fi/ilmoittaudu-aamiaisseminaariin-jyvaskylaan.

Lisätietoja:
Tuomas Airisto, toimitusjohtaja, puhelin +358 40 566 1331
Emmi Berlin, asiakkuusjohtaja, puhelin +358 400 903 260

Zeeland Family on johtava markkinoinnin palvelutoimisto Suomessa ja emoyhtiö Zeeland Family Oyj on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Tavoitteemme on olla suomalaisten yhtiöiden paras kumppani markkinoinnissa. Toteutamme tätä tehtävää nyt 160+ henkilön voimin viidessä toimipisteessä. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 14 miljoonaa euroa, myyntikate noin 11 miljoonaa euroa ja tulos voitollinen. zeelandfamily.fi