Suomen parhaan paikallisyhdistyksen tekijät: Porvoon Yrittäjien hallitus 2022
3.2.2023 klo 22:00
Uutinen

Porvoon Yrittäjät on Suomen paras paikallisyhdistys

Porvoon Yrittäjät – Borgå Företagare palkittiin Suomen Yrittäjien vuoden 2022 parhaana paikallisyhdistyksenä suurimpien, yli 500 jäsenyrityksen sarjassa.

Kaksikielinen yhdistys on tehnyt vuosikaudet laajaa, laadukasta ja luotettavaa työtä yrittäjien eteen. Toimintaa kehitetään jatkuvasti. Yhdistys on tehnyt tuloksekasta kuntavaikuttamista. Se on esimerkiksi parantanut kaupungin kanssa onnistuneessa yhteistyössä Yrittäjien Kuntabarometrin tuloksia. Yhdistys antaa myös arvokasta palautetta aluejärjestöille ja Yrittäjien keskustoimistolle, ja jakaa tietoa onnistumisistaan.  

Ulvilan Yrittäjät, Isonkyrön Yrittäjät ja Juuan Yrittäjät olivat valtakunnallisesti pienempien yhdistyssarjojen ykköset. Vuoden 2022 toimialajärjestö on Suomen kuljetus ja logistiikka SKAL. Kunniamaininnan sai Nokian Yrittäjät tuloksellisesta vaikuttamistyöstä ja myönteisestä jäsenkehityksestä.  

Yrittäjäjärjestön parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: 1–99, 100–200, 201–499 sekä yli 500 jäsenyritystä.  

Suomen Yrittäjillä on 377 paikallisyhdistystä ja 61 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin. Palkinnot jaettiin yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa Lappeenrannassa perjantaina 3. helmikuuta 2023.