21.6.2018 klo 18:12
Uutinen

Presidentti Barack Obama Suomeen – ”merkittävin puhujakiinnityksemme koskaan”

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama saapuu syyskuussa Helsinkiin Nordic Business Forum -tapahtumaan.

Syyskuussa Helsingissä järjestettävä Nordic Business Forum saa presidentillisen puhujan kun Yhdysvaltain ex-presidentti Barack Obama saapuu tapahtumaan.

Nordic Business Forum järjestetään 26.-27.9. Obama päättää kaksipäiväisen tapahtuman.

– Tämä on meille valtava kunnia, ja myös hieno mahdollisuus ja tilaisuus asiakkaillemme sekä Suomelle ja Pohjoismaille, sanoo Aslak de Silva, Nordic Business Forumin toimitusjohtaja.

– Todella hienoa saada presidentti Obama tapahtumamme pääpuhujaksi. Tapahtuman agenda on jo ennestään upea ja tämä on sille hieno kruunu. Varmasti merkittävin puhujakiinnityksemme koskaan. Pari muutakin hyvin teemaspesifiä puhujaa on vielä tulossa. Uskon, että presidentti Obama inspiroi monia ja että hänen näkemisensä Pohjolassa liike-elämän seminaarissa on meille kaikille todennäköisesti ”kerran elämässä” -tyyppinen kokemus, jatkaa Nordic Business Forum hallituksen puheenjohtaja ja perustajajäsen Hans-Peter Siefen.

Helsingin päätapahtuma kokoaa 7 500 yrityspäättäjää yli 40 maasta. Syyskuun teemoina ovat strategia, suorituskyky ja tekoäly.

Presidentti Obaman lisäksi tapahtumassa nähdään Whole Foods Marketin perustaja ja toimitusjohtaja John Mackey, alppihiihdon olympiavoittaja Lindsey Vonn, Strategosin perustaja Gary Hamel, sosiaalipsykologi Amy Cuddy, mediateoreetkiko Don Tapscott, MIT Initiative on the Digital Economyn perustaja Andrew McAfee, ja kirjailija Susan Cain.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: Nordic Business Forum