29.3.2017 klo 10:38
Uutinen

PRH varoittaa nimissään lähetetyistä laskunnäköisistä tarjouskirjeistä

Patentti- ja rekisterihallitus kehottaa erityiseen huolellisuuteen sellaisten kirjeiden kanssa, joissa tarjotaan tavaramerkin uudistamiseen tai rekisteröityihin yksityisoikeuksiin liittyviä palveluita.

Patentti- ja rekisterihallitus PRH varoittaa asiakkaitaan, joille se on myöntänyt tavaramerkin, liikkeellä olevista laskunnäköisistä tarjouskirjeistä.

PRH kertoo tiedotteessaan saavansa säännöllisesti asiakkailtaan yhteydenottoja tällaisista kirjeistä. Kirjeissä viitataan aitoihin tavaramerkkien rekisteri- tai hakemusnumeroihin ja kehotetaan maksamaan esimerkiksi rekisteröinti- tai uudistamismaksu. Useat asiakkaat ovat erehtyneet luulemaan kirjeen lähettäjää Patentti- ja rekisterihallitukseksi tai EU:n teollisoikeuksien virastoksi (EUIPO).

PRH kehottaa erityiseen huolellisuuteen sellaisten kirjeiden kanssa, joissa tarjotaan tavaramerkin uudistamiseen tai rekisteröityihin yksityisoikeuksiin liittyviä palveluita.

– Lue siis viestin sisältö tarkasti, ennen kuin ryhdyt maksamaan tai sitoutumaan mihinkään! Kaikissa PRH:n lähettämissä ilmoituksissa ja kirjeissä lukee selvästi ”Patentti ja rekisterihallitus”, tiedote korostaa.

Yrittäjäsanomat

toimitus@yrittajat.fi