26.1.2017 klo 08:59
Uutinen

PUDASJÄRVI PARAS ALUEELLINEN PAIKALLISYHDISTYS

Kuvassa Pudasjärven Yrittäjien pj. Marko Rautio ottamassa vastaan parhaan paikallisyhdistyksen 2016 alueellista palkintoa.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien valitsema alueen paras paikallisyhdistys 2016 on Pudasjärven Yrittäjät. Mittareina olivat mm. toiminannan aktiivisuus, yhteistyökyky eri toimijoiden kanssa ja näkyvä toiminta omalla paikkakunnalla. Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja ja hallitus ovat onnistuneet useissa linjauksissa, mikä näkyy jäsenmäärässä, perustelee valintaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Lauri Mikkonen.

Pudasjärven Yrittäjissä on tehty hyvää järjestötyötä jo vuosikymmenten ajan. Yhteistyö kunnan kanssa on perinteikästä ja perustuu aktiiviseen yhteydenpitoon. Tapaamiset ovat säännöllisiä ja kunnasta osallistutaan myös SY:n kunnallisjohdon seminaariin. Yhdistys tiedottaa aktiivisesti toiminnastaan ja yhteistyö paikallislehden kanssa on jatkuvaa. Viimeisten vuosien aikana yhdistyksessä on panostettu mm. senioriyrittäjien toimintaan sekä uusien jäsenten huomioimiseen. Yhdistyksen toimivuuden takaa joustava työnjako hallituksen jäsenten kesken. Tämä on luonut hyvän yhteishengen ja auttaa jaksamaan sekä järjestötyössä että omassa yritystoiminnassa. Yhdistys päivittää aktiivisesti nettisivujaan ja huolehtii jäsentiedottamisesta.

Yhdistys järjestää joka kesä suuret markkinat, joka kokoaa laajasti kauppiaita ja osallistujia. Yhdistyksen tilaisuudet keräävät hyvin jäseniä, mm. pikkujouluihin osallistui lähes yhdistyksen jäsenmäärän verran osallistujia. Valtakunnan trendistä huolimatta tämä maaseudulla toimiva paikallisyhdistys on onnistunut pitämään jäsenmääränsä tänäkin vuonna, toteaa Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Marko Rautio.

Suomen Yrittäjien palkitsemisgaalassa 29.1.2017 yrittäjien paikallisyhdistysten puheenjohtajien neuvottelupäivillä M/s Symphonyllä julkistetaan voittajat kuudessa eri kategoriassa: Vuoden toimialajärjestö, Vuoden paikallisyhdistys sarjat alle 100 jäsentä, 100-199 jäsentä, 200-500 jäsentä, yli 500 jäsentä ja uutena sarjana palkitaan Vuoden kasvuyhdistys palkinto myönnetään sellaiselle yhdistykselle, joka on kasvattanut jäsenmääräänsä eniten suhteessa aikaisempaan vuoteen.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjistä on ehdotettu alle 100 jäsenyrittäjän sarjaan Taivalkosken Yrittäjät, 100-199 sarjaan Pudasjärven Yrittäjät, 200-500 jäsenen sarjaan Raahen Yrittäjät ja yli 500 jäsenen sarjaan Oulun Yrittäjät. Suomen Yrittäjät ovat julkaisseet 24.1.2017 kunkin sarjan finaaliin päässeet yhdistykset. Alueeltamme Taivalkosken Yrittäjät, Pudasjärven Yrittäjät ja Oulun Yrittäjät ovat päässeet finaaliin viiden parhaan joukkoon omissa sarjoissaan. Vuoden kasvuyhdistys sarjassa on näillä näkymin luvassa myös hyviä uutisia maakuntaamme.

Lisätietoja: Pj. Lauri Mikkonen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät p. 040 511 7366 ja
pj. Marko Rautio Pudasjärven Yrittäjät p. 050 501 9090.