12.12.2017 klo 10:07
Uutinen

Puheenjohtaja vaihtui Vimpelissä

Vimpelin Yrittäjien syyskokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi Susanna Korkiatuvan. Väistyvä puheenjohtaja Teija Uitto-Kohonen luovutti paikkansa jo mielellään seuraajalle, vaikka ei suinkaan aio jättää hallitustyötä sekä aktiivista toimintaa yrittäjäyhdistyksessä.

Vimpelin Yrittäjien syyskokous pidettiin aamiaistilaisuuden yhteydessä Ravintola Ristiviitosessa 12.12. tiistaina. Syyskokous käsitteli ja hyväksyi vuoden 2018 toimintasuunnitelman sekä talousarvion. Hallitus sai uusia jäseniä ja puheenjohtajakin vaihtui.

Ensi vuonna tapahtuu taas

Tulevana vuonna Vimpelissä järjestetään Asumista ja hyvinvointia -messut, joiden järjestelyissä Vimpelin Yrittäjät on tiiviisti mukana. Messut ovat 5.5. Liikuntahallilla. Aiheesta tiedotetaan tarkemmin ensi vuoden puolella. Vimpelin kesämarkkinat järjestetään 14.7. Saarikentällä. Myös perinteeksi muodostuneet kauppiaiden tempaukset tullaan järjestämään syksymmällä. Alkuvuodelle on luvassa yrittäjille verkostoitumis- ja koulutustilaisuus.

Hallituksessa muutoksia

Pitkään hallituksessa vaikuttanut Markku Lapinkorpi jäi erovuoroisena pois hallituksesta, ja hänen tilalleen syyskokous valitsi Mikko Liikalan. Muista jäsenistä Erkki Koivisto jättäytyi nyt syrjään ja hänen tilalleen hallitukseen valittiin Sanna Järviaho. Puheenjohtajana neljä vuotta toiminut Teija Uitto-Kohonen antoi puheenjohtajan paikan Susanna Korkiatuvalle. Teija jää kuitenkin edelleen hallitukseen. Vimpelin Yrittäjien hallitus vuonna 2018 on Susanna Korkiatupa, Teija Uitto-Kohonen, Sanna Järviaho, Mikko Liikala, Johanna Mbye, Ulla Laakso, Vesa Alanko-Luopa, Petteri Pyhälahti, Esa Salmela, Jari Lakaniemi, Tuija Pokela, Janne Metsälä ja Hannu Uusitalo.

Erkki Koivistolle timanttiristi

Vimpelin Yrittäjät muisti pitkäaikaista jäsentään ja yli 30 vuoden yrittäjäuran tehnyttä Erkki Koivistoa ja hänelle luovutettiin syyskokouksessa Suomen Yrittäjien yrittäjäristin timanttiristi. Erkki on toiminut Vimpelissä tilitoimistoyrittäjänä ja ei ihan vieläkään aio jäädä laakereilleen lepäämään. Erkki on myös istunut yrittäjäyhdistyksen hallituksessa lähes koko yrittäjäuransa ajan ja edistänyt paikallisia yrittäjien asioita ansioituneesti.

Syyskokous muisti myös pyöreitä vuosia tänä vuonna täyttäneitä yrittäjiä Mika Pyhälahtea, Timo Uittoa, Eila Lakaniemeä ja huomionosoituksen sai vielä Vimpelin Vuoden Yrittäjä Mikko Liikala.

Erkki Koivistolle timanttiristi.