30.6.2022 klo 12:13
Uutinen

Puheenjohtajan kesätervehdys

Monelle meistä yrittäjistä on se aika vuodesta, jota on odotettu pitkään: kesä. 

On aika ladata tyhjentyneitä akkuja ja nauttia lomasta tai vapaa-ajasta. Tärkeää meille kaikille on se, että pystymme edes hetkeksi pysähtymään ja irtaantumaan arjen pyörityksestä. Nauttikaa kesän tuomasta valosta! 

Toivottavasti myös osa teistä on löytänyt nuoria kesätyöläisiä palvelukseenne ja hyödyntänyt myös kaupungin tarjoamat kesätyösetelit, jotka ovat hyvä kannustin. 

Tällä hetkellä Ukrainassa käydään sotaa ja sen aiheuttamat lukuiset muut murheet ovat koskettaneet lähes jokaista meistä niin busineksessä kuin siellä kotona arjessa. Korkeat polttoainehinnat ja muu kustannusten nousu kirpaisevat lompakkoa.  

Ihmisten ostokäyttäytyminen on muuttunut parin kotona vietetyn vuoden jälkeen. Rahaa on ruvettu käyttämään paljon erilaisten palvelujen hyödyntämiseen, käydään erilaisissa tapahtumissa, ravintoloissa ja halutaan elämyksiä sekä laadukasta matkustamista. 

Onneksi Keravalla ja täällä pääkaupunkiseudulla on kesätapahtumia tänä vuonna tarjolla runsaasti ja moneen makuun, mikä omalta osaltaan varmasti tuo pienen ja kaivatun lisäruiskeen paikalliseen elinkeinoelämäämme. 

Tuleva kesä on siis hyvä aika hyödyntää ja käyttää tulevia tapahtumia ja paikallisia palveluita, ”aina ei tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan” 

Palataan taas kesän jälkeen asiaan, yrittäjäaamukahvit jatkuvat taas normaalisti 9.9. alkaen. 

Oikein hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!

Keravan Yrittäjät ry 

Puheenjohtaja 

Juha Wickman