31.12.2020 klo 21:42
Uutinen

Puheenjohtajan kiitos ja kumarrus

Tarja Koski-Sipilä luopuu Jokelan Yrittäjien puheenjohtajuudesta haikein mielin, mutta odottaa kuitenkin innoissaan mitä alkava vuosi 2021 ja paikka Uudenmaan Yrittäjien hallituksessa tuo tullessaan.

On muihin koitoksiin suuntaavan puheenjohtajan kiitosten ja kumarrusten aika

Luovun Jokelan Yrittäjien puheenjohtajuudesta haikein mielin, mutta odotan silti innoissani mitä alkava vuosi 2021 ja paikka Uudenmaan Yrittäjien hallituksessa tuo tullessaan. Kiitokset mahtavista kohtaamisista ja opettavaisesta puheenjohtajuusajasta Jokelan Yrittäjille, Uudenmaan Yrittäjille, Uudellamaalla toimivien yrittäjäyhdistysten toimijoille, jotka tulitte tutuiksi kahden vuoden aikana sekä iso kiitos Tuusulan kunnan elinkeino- ja elinvoimapuolen henkilöstölle sekä Jokelan Yrittäjien yhteistyökumppaneille Keukelle, Keudalle, Osuuspankille sekä lukuisille aamiaistilaisuuksiemme vieraileville isännille. Te kaikki (kaikkien meidän yhteistyö), ajatukset ja persoonat teette yrittäjäyhdistystoiminnasta juuri niin mielekästä kuin se täysin vapaaehtoisuuteen perustuvana palkattomana luottamustoimena voi parhaimmillaan olla.

Vuoden 2020 kohokohdiksi jäivät Uudenmaan Yrittäjien organisoimat kampanjat: #ostapieneltä sekä K-kauppiaiden kanssa luotu etujärjestelmä. Eipä vuodessa 2020 juuri muuta muisteltavaa ollut. Sanottakoon diplomaattisesti, että se jätti toivomisen varaa. Toivonkin siis, että tuleva vuosi on entistä parempi, tasapainoisempi ja kaikkien yrittäjien liiketoiminnan kannalta ennustettavampi kuin mitä nyt päättynyt. Tiedostan toki, että poikkeusaika on muodostunut joillekin jäsenistämme jopa hyödyksi, mutta kaikki meistä todennäköisesti mielellään palaisi läheisempää kanssakäymiseen läheistensä, asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kukapa ei olisi kuluneen vuoden aikana toivonut voivansa kätellä tai jopa halata liiketuttaviaan ja läheisiään.

Tämän artikkelin pääkuvassa olen tähän astisen yrittäjäyhdistysurani huipulla vastaanottamassa Jokelan Yrittäjille myönnettyä Vuoden 2019 Yrittäjäyhdistys -kunniakirjaa. Tunnustus myönnettiin aktiviisesta toiminnasta ja panostuksesta jäsenistöön. Jokelan Yrittäjät jää hyviin käsiin seuraajani kiinteistövälittäjä Pauliina Kirvesmäen ottaessa ohjat tiukkaan otteeseensa vuoden alusta ja muun hallituksen kokoonpanon säilyessä ennallaan. Myös Jokelan Yrittäjien talous on paremmassa kunnossa kuin ehkä koskaan, joten siltäkin pohjalta on hyvä ja vakaata lähteä jatkamaan Jokelan Yrittäjien toimintaa edelleen.

Kuluneen vuoden tavoitteena oli tarjota jäsenillemme mukavia ja jopa muutoinkin hyödyllisiä yhteisiä aktiviteetteja. Valitettavasti oikeastaan kaikki suunnitelmat siirrettiin odottelemaan aikoja parempia. Toivottavasti ne koittavat pian. Kiitos kaikille ja hyvää ja liiketoiminnallista jatkoa, nähdään kylällä!