23.8.2019 klo 09:04
Uutinen

Puheenjohtajan tervehdys

Jyväskylän Yrittäjien syksy käynnistyy vauhdikkaasti.

Jyväskylän yrittäjissä tapahtuu

Jyväskylän yrittäjien hallitus on aloittanut syyskauden intoa puhkuen. Elokuussa aloitimme tapaamalla ideointipäivän merkeissä, vietimme mukavan sunnuntai iltapäivän miettien syksyä ja ensi vuoden toimintasuunnitelmaa. Siitä ryhmät lähtivät sitten kehittelemään saatuja ajatuksia eteenpäin.

Ensimmäinen hallituksen kokouskin on syksyn osalta pidetty ja ennen kokousta kävimme tutustumassa Kankaan alueeseen. Alue on todellakin mielenkiintoinen sen historian, luonnon ja asumiseen liittyvien ratkaisuiden vuoksi. Sinne ollaan myös suunnittelemassa yritystoimintaa, joten kannattaa olla kuulolla ja tutustua kaikkeen tarjontaan, voisitko sinä miettiä oman yritystoiminnan mahdollisuuksia Kankaalla?

Syyskuu starttaa myös vauhdikkaasti. Heti kuun alussa ensimmäisenä tiistaina on kerran kuukaudessa järjestettävät yrittäjien aamukahvit, tällä kertaa Lounas ja Leivos Butik Oy:ssa, mistä on hyvä startata päivä alkuun. Samana iltana on uusien yrittäjien sparrausilta Crazy Townissa. Nämä maksuttomat sparrausillat on olleet erittäin suosittuja ja niissä on mahdollisuus keskustella yrittäjyyden asiantuntijoiden kanssa luottamuksellisesti omaan yritykseen ja yritystoimintaan liittyvistä asioista.

Yrittäjän päivänä Business talks eli nyt ilmoittautumaan kuuntelemaan hyviä puheenvuoroja iltapalan merkeissä Survo Korpelaan. Puhujina mm Harjun Juha Woolman Oy:sta ja Keinäsen Lennu Flashnode Oy:sta. Varmasti erittäin mielenkiintoinen ilta luvassa.

Syyskuun puolen välin jälkeen on Jamk:lla yritystreffit. Eikä tietenkään sovi unohtaa myöskään perinteistä perjantai-illan häppäriä, joka on kerran kuukaudessa. Tapahtumakalenteria kannattaa seurailla, pitkin syksyä on tulossa monenlaista mielenkiintoista. Sieltä voi bongata syksyn aikana vaikka mahtavat liikuntatapahtumat. Keväällä julkistettu haku on tuottanut useita upeita ehdotuksia paikallisilta liikunta ja hyvinvointipalveluiden tuottajilta. Näitä on työryhmä lähtenyt jalostamaan eteenpäin ja syksyllä tulee strarttaamaan haku, jossa mahdollistetaan jäsenille tukea oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Miten on, kiinnostaako sinua olla mukana hallitustyöskentelyssä? Olla mukana kehittämässä meidän paikallisten yrittäjien toimintamahdollisuuksia ja verkostoitumista, hyvää oloa ja yrittämisen energiaa tässä kaupungissa? Marraskuussa syyskokouksessa valitaan jälleen jäseniä hallitukseen. Ilmoittaudu mukaan tähän upeaan porukkaan, teidän upeiden yrittäjien ja yritysten kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Tapahtumarikasta ja työntäyteistä syksyä!

Maarit Venäläinen

puheenjohtaja

Jyväskylän yrittäjät