Arto Kallio
20.12.2021 klo 11:59
Uutinen

Puheenjohtajan terveiset, ja jäähyväiset

Ensinnäkin haluan kiittää teitä kaikkia upeat Turun Yrittäjien jäsenet siitä, että olen saanut toimia puheenjohtajananne viimeiset kaksi vuotta ja Turun Yrittäjien hallituksessa yhteensä kolme vuotta! Nämä vuodet ovat olleet äärimmäisen antoisat, vaikka tähän kauteen sattuikin sopivasti tämä nimeltä mainitsematon pandemia. Olen saanut olla mukana ja auttaa monia jäseniä, samalla kuullen hienoja yritystarinoita sekä ajatuksia yrittäjyydestä. Tämä on ilman muuta puheenjohtajan ja hallitustyön rikkaus!

Viimeisten parin vuoden aikana olemme tehneet Turun Yrittäjien hallituksessa isoja muutoksia, jotka ovat entisestään lisänneet kiinnostusta Yrittäjiin ja Turun Yrittäjien toimintaan. Samalla olemme saaneet Turun Yrittäjien ympärille ja etenkin toimikuntiin uusia kiinnostuneita yrittäjiä. Uudistimme vuoden 2020 alusta Turun Yrittäjien hallituksen toimintaa osallistuvampaan, entistä avoimempaan sekä laajemman osallistujajoukon suuntaan. Onnistuimme tässä mielestäni erittäin hyvin ja on ollut todella hienoa nähdä uusia kasvoja eri toimikunnissa. Myös kiinnostus hallitustyöskentelyyn ja uusien yrittäjien liittyminen (pandemiasta huolimatta) on kivasti jatkunut ja jopa kasvanut. Yksi parhaista asioista on etenkin mukana olevien nuorten yrittäjien kiinnostuksen kasvattaminen sekä kyseisen piirin kasvaminen! Nuorissa on tulevaisuus ja uusien raikkaiden ajatusten tuominen myös yhdistyselämään, puhumattakaan uusista innovaatioista ja näkemyksistä yrittäjyyteen liittyen.

Haluan kiittää myös Turun Yrittäjien hallitusta, Annea ja Terhiä hyvästä yhteistyöstä sekä yhteisten asioiden ajamisesta yhdessä tuumin, omasta ajasta ja jopa välillä oman yrityksen tehtävistä tinkien! Erillinen kiitos myös varapuheenjohtajille, jotka ovat olleet erittäin aktiivisia omissa toimikunnissaan, kuten myös puheenjohtajiston kanssa käytyjen asioiden eteenpäin viennissä. On ollut valtavan hienoa huomata se yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen, jolla on voitu auttaa etenkin pandemian vahingoittamia yrityksiä ja nostaa jäseniä ylöspäin erilaisin tuki- ja markkinointitoimenpiteiden avulla. Samanaikaisesti olemme jatkaneet vaikuttamistyötä ja yrittäjiin liittyvien asioiden nostoa jäsenten tietoisuuteen sekä tehneet yhdessä asioita mahtavien kumppaniemme kanssa, joiden panos on vuosien varrella ollut todella iso. Pandemia toi ison määrän uutta työtä ja tekemistä Yrittäjien hallitukselle ja Annelle. Tehtiin niin paljon, kuin oli mahdollista, jäsenten hyväksi, yhdessä. Tämän haluaisinkin jatkua myös tulevissa hallituksissa, yhdessä tekeminen, yhteisin tavoittein, jäsenistöä auttaen. Yhdessä olemme enemmän ja saamme valtavasti aikaan, kun monta päätä katsoo asioita eri kanteilta.

Toivotan onnea ja menestystä jäsenistölle, uudelle hallitukselle sekä puheenjohtajalle!

Kiitos!

Arto Kallio

PS. Yhteystietoni pysyvät samoina, joten minuun voi jatkossakin olla yhteydessä! Kiva kuulla kuulumisia ja mielelläni myös autan, jos vain voin.