21.6.2018 klo 10:36
Uutinen

Puheenjohtan puheenvuoro – Mahdollisuus vaikuttaa

Tehtävämme yrittäjäyhdistyksen edustajina on tuoda esille jäsenistön huomioita, epäkohtia tai parannusajatuksia.

Viikon takainen haastatteluni Nurmijärven Uutisissa on herättänyt vilkasta keskustelua.
Toiveeni haastattelulla on, että kuntapäättäjät heräävät ja toteuttavat kunnassa yhteisesti laadittua strategiaa. Tehtävämme yrittäjäyhdistyksen edustajina on tuoda esille jäsenistön huomioita, epäkohtia tai parannusajatuksia. Negatiivisten asioiden esittämistä ei mielestäni tule varoa. Kirjoituksella on jo nyt ollut vaikutusta yrittäjäyhdistyksien ja kunnan virkamiesten väliseen yhteydenpitoon. Uskonkin, että askeleen verran parempaan suuntaa olemme menossa. Toivottavasti pääsemme alkusyksystä uutisoimaan konkreettisia toimia yhteisistä hankkeista. Vahvaa paikallisyhdistystä kuullaan.

Meillä kullakin yrittäjällä on arjessamme ja työssämme runsaasti asioita vastuulla ja hoidettavana. Apua, neuvoa ja sparrausta olisi hyvä saada. Tulisi olla laajaa osaavaa verkostoa läheisten lisäksi. Näissä ja monissa muissa asioissa koen, että yrittäjäyhdistykseen kuuluminen antaa vastinetta jäsenmaksulle. Nurmijärven Yrittäjät on aktiivinen keskisuuri uusmaalainen yhdistys. Yhdistyksellä on viime vuosina ollut lähes neljäkymmentä eri tapahtumaa ja tilaisuutta, joissa jäsenillä on mahdollisuus verkostoitua ja tavata toisiaan. Kannustankin teitä, jotka ette ole vielä ennättäneet osallistumaan: Tulkaa mukaan tapahtumiimme!

Ollaksemme vahvempi ja vaikuttavampi yrittäjäyhdistys tarvitsemme uusia jäseniä. Voimme kaikki tarkistaa yrittäjäystäviltämme ovatko he varmasti yhdistyksemme jäseniä. Mikäli jostain syystä eivät ole, suositelkaa viipymättä liittymään nyt lähes 350 yrittäjän joukkueeseen. Jäseneksi voivat liittyä niin nurmijärveläiset kuin lähialueillakin toimivat yritykset. Minulle saa soittaa. Hoidan asian viipymättä kuntoon. Toki minulle saa soittaa muutoinkin.

Aurinkoista ja menestyksekästä kesää. Hyvää ja turvallista Juhannusta.

Jari Flinck
puheenjohtaja