6.11.2017 klo 09:32
Uutinen

Puolangalla edessä mielenkiintoinen toimintavuosi

Puolangan Yrittäjien syyskokous pidettiin Ravintola Esterissä pe 3.11.2017. Vuoden 2018 hallituksen jäseniksi valittiin Elli Rusanen, Johan Heino, Kyösti Karvonen, Hannele Karhu, Jaakko Paavola, Heikki Kanniainen (uusi) ja Tuomo Seppänen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Tuomo Seppänen.

Yhdistyksellä on edessään mielenkiintoinen vuosi. Tänä vuonna aloitettu historiakirjaprojekti on hyvässä vauhdissa. Puolankalaisesta yrittäjyydestä 60 vuoden ajalta kertova teos julkaistaan syksyllä 2018. Yrittäjätarinoita on kerännyt ja kirjaa kirjoittaa Lauri Moilanen historiatieteiden kandidaatti ja opiskelija Oulun yliopistosta. Laurilla on hyvä tuntuma kirjan kirjoittamiseen, koska hän on lähtöisin puolankalaisesta yrittäjäperheestä.

Yhdistys on mukana Puolangan biokeskushankkeessa ja tekee yhteistyötä koulutoimen kanssa yrittäjyyskasvatustyössä sekä on mukana muussa toiminnassa, jonka tavoitteena on yritystoiminnan kehittäminen. Vuodelle 2018 on luvassa myös markkinointia käsittelevä seminaari yhteistyössä paikallisen kumppanin kanssa.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Anu Tervonen, Kainuun Yrittäjät, p. 044 728 7100, sp. anu.tervonen@yrittajat.fi
puheenjohtaja Tuomo Seppänen, Puolangan Yrittäjät, p. 0500 774 904, tuomo.seppä nen@puolanka-lehti.fi