1.2.2017 klo 14:44
Uutinen

Rahoitusta yrityksien kasvu- ja kehittämishankkeille. Hae mukaan joukkorahoitusohjelmaan!

Onko mielessäsi oman yrityksesi kannalta merkityksellinen kasvu- tai kehittämishanke, jonka toteuttamiseen tarvitset ulkopuolista rahoitusta? Auttaisiko julkisuus ideaasi lentoon? Mietitkö vielä kannattaako hanke toteuttaa tai kaipaatko siihen palautetta markkinoilta? Jos vastasit kyllä joukkorahoitus saattaa sopia sinulle!

PERUSTIEDOT OHJELMASTA

Keski-Suomen Yrittäjät käynnistää ainutlaatuisen joukkorahoitusohjelman. Ohjelmaan haetaan mukaan sellaisia yritysten kasvu- tai kehittämishankkeita, joihin joukkorahoitus sopisi rahoitusmuodoksi. Mukaan voivat hakea kaikenlaiset hankkeet. Erityishuomiota saavat kokonaisuudet jotka linkittyvät Keski-Suomi 2040 -strategian teemaan: osaava ja hyvinvoiva bio- ja digitalouden kansainvälinen maakunta.

OHJELMA ON KAKSIVAIHEINEN

Ensimmäinen vaihe on avoin ideahaku, johon pääsee mukaan täyttämällä yksinkertaisen lomakkeen. Arviointiraati valitsee ideahaun kautta tulleista ehdotuksista mukaan soveltuvat hankkeet, jotka pääsevät osallistumaan varsinaiseen joukkorahoitusohjelmaan.

Ohjelmaan valituille hankkeille avataan yhteinen kampanjasivusto Mesenaatti.me -joukkorahoituspalvelussa https://mesenaatti.me. Mesenaatti kouluttaa jatkoon päässeet yrittäjät joukkorahoituksen sisältöihin ja siihen, kuinka menestyä rahoituksen hankinnassa. Keski-Suomen Yrittäjät markkinoi kampanjoita aktiivisesti kaikilla kanavillaan.

Jatkoon päässeiden yrittäjien kampanjat voidaan toteuttaa joustavasti aikavälillä maalis-lokakuu 2017.

Mesenaatin tarjoama koulutus sekä Keski-Suomen Yrittäjien markkinointiapu ovat yritykselle maksuttomia.

KESKI-SUOMEN YRITTÄJILTÄ KIIHDYTYSRAHAA JOUKKORAHOITUKSEN TUEKSI

Mikäli ohjelmaan valittu idea saa joukkorahoituksen kautta riittävän osarahoituksen, myönnetään loppuosaan osarahoitus Keski-Suomen Yrittäjien kiihdytysrahana. Kiihdytysrahana jaettava osarahoitus voi maksimissaan olla 50 % hankkeen kokonaiskuluista ja enintään 10 000 euroa. Kiihdytysraha on de minimis -tukea. Joukkorahoituksella on kuitenkin kerättävä vähintään kiihdytysrahan suuruinen summa. Joukkorahoituksella kerättävälle summalle ei kuitenkaan ole ylärajaa.

Mesenaatin alustalla kerättävä joukkorahoitus on vastikkeellista, eli sinun on osattava miettiä mitä tarjoat rahoittajille vastikkeeksi. Katso esimerkkejä: https://mesenaatti.me/campaign/#index/0

Jatkoon päässeet ideat julkistetaan viimeistään 10.3.2017, ja joukkorahoituskampanjat voivat käynnistyä myöhemmin keväällä.

Tätä Keski-Suomen Yrittäjien käynnistämää joukkorahoitusohjelmaa tukee Keski-Suomen liitto.

Olemme jatkaneet hakuaikaa. HAE MUKAAN VIIMEISTÄÄN 24.2.2017 TÄSTÄ >>