7.6.2018 klo 12:16
Uutinen

Rakastunut Raumaan uusin silmin

Uudet kotisivut ovat modernit, joita on helppo lukea niin tietokoneella, kuin mobiililaitteellakin. Uusien sivujen tärkeimpänä tehtävänä on tuoda lukijalle tunnelmapaloja Raumalta sekä ajankohtaista tietoa jäsenyrityksistä ja Rauman tapahtumista. Sivusto on kehitetty palvelemaan aiempaa paremmin turisteja ja matkailijoita. Sivustolta löytyy seuraavat osiot: Shoppailu ja palvelut, Syö, juo ja nuku, Tapahtumat ja viihde. Näiden otsikoiden alle kokoamme ajankohtaisia artikkeleita jäsenyrityksistä, Raumalta ja tapahtumista.

Rakastunutraumaan.fi ei sisällä kaikenkattavasti Rauma tietoutta, mutta sivustolta löytyy linkit yhteistyökumppaneiden sivuille.
”Rakastunutraumaan.fi -sivu vahvistaa hyvää olemassa olevaa brändiä. Sivut on räätälöity palvelemaan Raumasta kiinnostuneita kuluttajia, asukkaita ja turisteja. Helppokäyttöisyys, palveluiden löydettävyys ja mukavat uutiset Raumalta ovat sivuston kulmakiviä. Nämä sivut saavat kenet tahansa rakastumaan Raumaan,” lupaa Antti Lehto Viestintäosakeyhtiö Bondesta.

Käy sivuilla tästä.