12.4.2019 klo 08:48
Uutinen

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden Nuoret Yrittäjät  ovat Investigon Niklas Mehtonen ja Teppo Tervo

Investigo Oy Ab on vuonna 2015 perustettu sisäilman ongelmiin ratkaisuja tarjoava yritys, joka kasvaa kovalla vauhdilla. Yrityksen perustajat, rakennusinsinöörit Niklas Mehtonen ja Teppo Tervo, ovat vieneet yritystä eteenpäin harkitun strategian mukaisesti. Investigo työllistää jo nyt kymmenen henkilöä ja muutamassa vuodessa se on monikertaistanut liikevaihtonsa yli puoleen miljoonaan euroon. Yritysksellä on Vaasan lisäksi toimipisteet Seinäjoelleaja Maarianhaminassa. Lähitulevaisuudessa Investigo suunnittelee laajennusta muualle Suomeen ja Ruotsiin.

Vuoden Nuori Yrittäjä palkinto ja Yksityisyrittäjien Säätiön palkintosumma luovutettiin Niklakselle ja Tepolle Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien Spring Break tapahtumassa perjantaina 12.4. Ammusvarastolla, Vaasan kasarmialueella. Illan ohjelmassa oli sarjayrittäjä Sture Uddin vinkkejä kasvusta, ruokaa ja juomaa sekä aktiivista verkostoitumista.

Vuoden Nuori Yrittäjä voi olla enintään 35 vuotta. Yrityksen tulee olla toiminut vähintään 3 vuotta palkinnon jakovuoteen mennessä. Yrittäjä voi olla myös yrityksen nuori jatkaja, joka on omistajan- tai sukupolvenvaihdoksen jälkeen johtanut yritystään menestyksellisesti vähintään 3 vuotta kilpailuvuoteen (2019) mennessä. Mikäli yrityksessä on useampi osakas, tulee vähintään 50 % osakkeista olla alle 35-vuotiaan/-vuotiaiden omistuksessa. Yrityksellä on oltava jatkuvan menestymisen edellytykset ja talous kunnossa.