Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

30.5.2017 klo 18:06
Uutinen

Raudoitevalmistaja kävi yrityskaupoilla – Nauloja syntyy kymmeniä tuhansia kiloja

Vuodesta 1956 toiminut Pintos Oy on ostanut rakennusalan kumppaniyritys Okaria Oy:n. Pintos on Pohjoismaiden johtava raudoitteiden ja naulojen valmistaja.

Yritykset ovat jo tehneet yhteistyötä ja nyt Okaria Oy siirtyy kesäkuun alussa Pintos Oy:n omistukseen.

– Yhdessä muodostamme hyvän jalustan rakentamiselle ja voimme taata asiakkaille aiempaakin ketterämpää palvelua, toteavat Okarian pääomistaja Terhi Nyman ja Pintoksen toimitusjohtaja Tuomas Pere omistajanvaihdoksesta.

Pintos on edelläkävijä muun muassa raudoitusverkoillaan ja Okaria laajalla rakentamisen tuotevalikoimallaan, johon lukeutuvat esimerkiksi Pintoksen verkkoihin käyvät raudoitusvälikkeet.

Yritykset kehittävät sähköistä liiketoimintaa

Okarian kehityksen Nyman toteaa tulleen siihen vaiheeseen, että kotimainen ja dynaaminen ”sielunkumppani” Pintos oli enemmän kuin luonteva valinta sen ohjaksiin. Toimijoita yhdistää paitsi ekologisuus ja innovatiivisten tuotteiden tuominen alalle, myös vankasti asiakaslähtöinen yrityskulttuuri.

Yrityskaupan luvataan helpottavan asiakkaiden elämää, etenkin tilaamisen vaivattomuutena ja toimitusten yhdistämisinä. Molemmat yritykset ovat etulinjassa myös sähköisten palveluiden kehittäjinä.

Yrityskaupan myötä samaan taloon kertyy rakennusalan osaamista 100 vuotta, liikevaihtoa 55 miljoonaa ja henkilöstöä yli 140 henkeä. Okarian pääomistaja Terhi Nyman siirtyy Pintoksen palvelukseen, muu Okarian väki jatkaa Okaria Oy:n palveluksessa.

Toimipaikkoja ovat Okarian Kaarinan pisteen lisäksi Pintoksen pääkonttori Eurassa, tuotantolaitokset Eurassa ja Rauman Lapissa sekä myyntikonttori Ruotsin Värnamossa. Pintos valmistaa myös nauloja, joita syntyy nykyisin kymmeniä tuhansia kiloja vuodessa.

Yrittäjäsanomat

toimitus@yrittajat.fi