Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

13.11.2023 klo 10:00
Uutinen

Rauhaa ja riemua Saimaan rannoilla – järjestä kokous tai tapahtuma upeissa puitteissa

Holiday Club Saimaan Rauha on paikka, jossa rauha ja riemu sulautuvat lumoavaksi kokonaisuudeksi. Lappeenrannassa, Saimaan rannalla sijaitseva lomakohde kätkee sisäänsä myös monipuolisia kokous- ja tapahtumatiloja, jotka tekevät niin pienestä kuin suuresta tilaisuudestasi onnistuneen elämyksen.

Meillä kokous tai tapahtuma on paljon muutakin kuin vain kokoushuone tai juhlasali. Saimaan Rauhasta löytyy kaikki tarvittava onnistuneeseen tiimipäivään tai suurempaan yritystapahtumaan. Kaikki palvelut ovat saatavilla saman katon alta, mikä tekee järjestelyistä vaivatonta ja sujuvaa. Tarjolla on monipuoliset ja muuntautuvat tilat, erilaisia ravintoloita ja majoitusvaihtoehtoja. Erityisesti laaja valikoima aktiviteetteja golfista keilaukseen ja ulkoilusta kylpyläelämyksiin tuo vastapainoa ja lisäiloa kokouspäivään.

Ainutlaatuinen kohde

Muokattavat kokoustilat, ainutlaatuinen Saimaa Areena ja juhlava Paviljonki mahdollistavat tapahtuman kuin tapahtuman. Kylpylässä on myös rentoutumismahdollisuuksia tarjoava erillinen saunamaailma, jonka voi varata omaan käyttöön. Saimaan Rauhan historiallinen kokonaisuus on toiminut parantolana ja sotasairaalana, mikä antaa tilaisuuksille erityisen tunnelman.

Rajattomia mahdollisuuksia

Jani Ruponen, Saimaan Rauhan resort manager, kiteyttää Saimaan houkuttelevuuden: ”Mahdollisuudet Rauhassa ovat rajattomat, oli kyse sitten pienistä kokouksista tai näyttävistä gaaloista. Tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa pystymme täyttämään vieraidemme vaativammatkin toiveet. Päivän seminaaritila voi muuttua illallistilaksi ja myöhäisillasta tapahtuma-areena toimii konserttisalina”.

Yllättävän lähellä ja helppo tulla

Saimaan Rauha Imatran kupeessa on yllättävän lähellä monia suomalaisia kaupunkeja. Helsingistä saavut alle kolmessa tunnissa joko autolla tai junalla. Ilmaista parkkitilaa on reilusti.

Tule ja koe riemun ja rauhan tasapaino omassa tilaisuudessasi!

Yhteydenotot: ryhmat@holidayclub.fi