3.11.2019 klo 18:40
Uutinen

Ravintola Bernys ja BotniaSec palkittiin vuoden yrittäijnä Mustasaaressa ja Vöyrillä

RANNIKKO-POHJANMAAN YRITTÄJÄT PALKITSI ANSIOITUNEITA YRITTÄJIÄ 2.11. GAALAJUHLASSAAN

Juhlassa palkittiin jo perinteisesti Maakunnallinen Vuoden Yrittäjä, Maakunnallinen Vuoden Yksinyrittäjä sekä paikallisyhdistysten valitsemia Vuoden Yrittäjiä. Vuoden Maakunnallisena Yrittäjänä Rannikko-Pohjanmaalla palkittiin Tom Rabb ja Fredrik Ekholm (Ab Vasa Byggnadsreparation – Vaasan Rakennuskorjaus Oy). Vuoden Maakunnallinen Yksinyrittäjä on puolestaan rakennusarkkitehti Johan Ångerman (Oy R.J. Ångerman Ab). Mustasaaren, Vaasan, Vähänkyrön ja Vöyrin paikallisyhdistykset jakoivat myös palkintonsa samassa tilaisuudessa.

Mustasaaresta valittiin ravintola

Vuoden yrittäjäksi Mustasaaressa on valittu Raippaluodossa Bernys ravintolaa pyörittävät Patricia Nedergård ja Tommy Pellas. Yrittäjäpariskunta on rakentanut arvostetun ravintolatoiminnan Raippaluodon sillan kupeeseen, jossa he palvelevat vieraita läheltä ja kaukaa yhdessä Maailmanperintöportin kanssa. Yritys on menestynyt myös taloudellisesti ja luonut kuntaan uusia työpaikkoja. Palkinnon Patricialle ja Tommylle luovutti Mustasaaren Yrittäjien puheenjohtaja Maria Norrlin-Asplund ja Mustasaaren kunnan elikeinopäällikkö Matias Båsk (kuva).

Vöyriltä valittiin monialayritys

Vuoden yrittäjäksi Vöyrillä on valittu BotniaSecin vuonna 2000 perustanut yrittäjä Karl-Johan Ström. Sähkö-, automaatio- ja turvallisuus asennuksiin keskittynyt yritys tarjoaa myös turvallisuus- ja valvontalaitteita, ja työllistää noin 20 työntekijää. Yrityksestä voi tilata myös vartiointi- ja järjestysmiehiä sekä henkivartijoita. Yritys toimii Vöyrillä ja Vaasan alueella sekä Uudessakaarlepyyssä.

BotniSecin Karl-Johan Ström ja Ann-Sofie Ström