4.5.2017 klo 13:24
Uutinen

Ravintoloitsija, alalle räätälöity helppokäyttöinen kassalaite on nyt ulottuvillasi

Kansainvälisen iZettlen mukaan sen ravintola-alalle tuoma maksupääte ja kassajärjestelmä sopii hintansa ansiosta myös pienyrittäjille.

Liikuteltavia maksupäätteitä ja kassajärjestelmiä tarjoava iZettle tuo erityisesti kahviloille, baareille ja ravintoloille räätälöidyn kassajärjestelmän.

Uudella laitteella kahviloiden ja ravintoloiden henkilökunta voi hallita pöytäseurueiden tilauksia ja laskutusta sekä henkilöstön työvuoroja ja varastotilannetta, yritys kertoo.

– Monet kahvilat ja ravintolat Suomessa käyttävät jo iZettlen maksupäätteitä. Uusi alalle räätälöity kassajärjestelmä helpottaa tarjoilijoiden ja muun henkilökunnan työtä. Esimerkiksi seurueen piikin pitäminen auki baarissa tai ison ravintolalaskun jakaminen pöytäseurueen kesken sujuu sillä todella näppärästi, iZettlen Suomen edustaja Ville Isojärvi sanoo.

Markkinoiden edullisin laite?

Yritys sanoo tiedotteessaan, että iZettle on ravintoloille täysiverinen kassajärjestelmä, joka on edullisempi kuin muut vastaavat järjestelmät.

– Siksi se soveltuu hyvin myös pienemmille toimijoille.

iZettle ravintoloille -järjestelmän hinta on 59 € kuukaudessa kassaa kohden. Järjestelmän voi hankkia suoraan verkosta ja käyttää esimerkiksi iPadilla.

iZettle on kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa.

Yrittäjäsanomat

toimitus@yrittajat.fi