18.4.2017 klo 08:17
Uutinen

Rekassa mitataan yrittäjäkuntoa

Matka hyvään kuntoon -rekka kiertää kannustamassa hyväntuulisella otteella liikkumiseen ja terveellisiin ruokailutottumuksiin. Vuoden mittainen kiertue pysähtyy toukokuun alussa Kanta-Hämeessä. Rekan sisätiloissa yrittäjät pääsevät testauttamaan oman kuntonsa hikoilematta ja hengästymättä.

Pääsiäisen juhlapyhien tankkauksen jälkeen siintää jo kesäkuntoon pääseminen. Tähän tarjoutuu hyvä mahdollisuus Hämeenlinnan torilla ja Forssan Vesihelmessä. Rekassa tehtävät kuntoindeksi -testit sopivat kaikille, sillä ne tehdään arkivaatteissa ja rasittumatta. Mittauksien jälkeen tulokset käydään lävitse yhdessä asiantuntijan kanssa.

– Tavoitteena on, että yrittäjä saisi matkaansa käytännön vinkkejä, miten omaa kuntoa voisi pienillä arjen valinnoilla parantaa. Lisäksi testirekasta saa mukaan vinkkejä liikuntaan ja terveellisiin ravitsemustottumuksiin, vinkkaa tapahtuman paikallinen yhteyshenkilö, hankinta-asiamies Timo Ilomäki

Suosittu ja maksuton testirekka vierailee Forssassa maanantaina 8.5. ja Hämeenlinnassa 9.5. Varaamalla paikkasi etukäteen, mahdollistat pääsysi testeihin tiettynä ajankohtana. Varaukset voi tehdä Hämeen Yrittäjien tai suomimies.fi verkkosivuilla.

– Tapahtumaan voi tulla myös ilman varausta, mutta etusijalla ovat aina paikkansa varanneet, joten varaudu tuolloin jonottamaan ehkä pidempäänkin.

Rekkakiertue on osa Matka hyvään kuntoon – kampanjaa. Se koostuu työyhteisöjen johdolle, esimiehille ja yrittäjille suunnatuista Tulosta kohti -tilaisuuksista sekä rekkakiertueesta.

Kampanjan järjestää Kunnossa kaiken ikää -ohjelma yhteistyössä useiden eläkeyhtiöiden, Työelämä 2020 -hankkeen, Suomen Yrittäjien ja Liikunnan aluejärjestöjen sekä laajan toimijaverkoston kanssa.

Hämeen Yritysviestintä/ EW
toimitus@hameenyrityssanomat.fi