29.8.2019 klo 09:53
Uutinen

Reputia ÅPitch-startupkisan voittajaksi

Aurajoella pidettiin startupien Å Pitch -pitchauskilpailu keskiviikkona 28.8.2019. Turun Yrittäjät oli yksi kilpailun yhteistyökumppaneista. Kilpailun voittajaksi valittiin islantilainen Reputia.

Turun Yrittäjät jakoi kilpailussa erityispalkinnon. Palkinnon saajan valitsi raati, johon kuuluivat Turun Yrittäjien hallituksen jäsenet Wiki Wikström, Henri Rantanen ja Mikko Rantanen. Turun Yrittäjien erityispalkinnon sai David Oliva, jonka yritys My True Sound suunnittelee ja tekee äänimaailmoja sokeille. Erikoispalkinto jaettiin Rantakertussa järjestetyssä after partyissä.

Yllä olevassa kuvassa palkintoa ovat luovuttamassa Turun Yrittäjien puheenjohtaja Jari Rastas ja raadissa mukana ollut Wiki Wikström.

Do good, do business

ÅPitch-pitchauskilpailu oli osa Turku Science Park Oy:n järjestämää ensimmäistä pohjoismaiseen arvopohjaan ja innovatiiviseen yrittäjyyteen keskittyvää tilaisuutta, jonka teemana oli ”do good, do business”.

Seminaari ja Åpitch –startupkisa ovat virallisia SHIFT Business Festivalin oheistapahtumia. SHIFT järjestetään 29.-30.8.2019

Seminaarissa mm. Punainen Risti, Sitra ja Business Finland kertivat miten yritykset pääsevät tekemään heidän kanssaan yhteistyötä.

Samanaikaisesti järjestettiin matchmaking-tilaisuus erikokoisille yrityksille, järjestöille, julkiselle sektorille ja investoreille. Kahdenkeskisissä tapaamisissa keskusteltiin yhteistyömahdollisuuksista. Tapahtumassa oli osallistujia myös Ruotsista, Puolasta, Virosta, Islannista, Tanskasta ja Isosta-Britanniasta.