31.1.2018 klo 15:08
Uutinen

Ruokayrittäjän talvipäivät Tammelassa

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Ruokayrittäjän talvipäivät -tapahtuma on saanut suuren suosion.

Lähes seitsemänkymmentä yrittäjää, asiantuntijaa ja alan kehittäjää tapaavat Kanta-Hämeen Tammelassa Eerikkilä Sport & Outdoor Resortissa 1.-2.2.2018.

Kaksipäiväinen Ruokayrittäjän talvipäivät on ruoka-alan yrittäjien oma erikoistapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille ruoka- ja elintarvikealasta kiinnostuneille. Tapahtuman teemoja ovat ruoantuotannon tulevaisuus, yritysten kasvun mahdollisuudet, kuluttajaviestintä sekä toimijoiden yhteistyö.

– Saimme idean järjestää oman ruoka-alan yrittäjyyteen keskittyvän tapahtuman, joka liittyy elintarvikealan yhteistyöhankkeeseen Tiedolla ja osaamisella kasvuun. Elintarvikealan kehittämistoiminta yhdessä muiden toimijoiden kanssa tuo vaikuttavuutta ja voimaa tekemiseen, ja se näkyy nyt runsaana osallistumismääränä tapahtumaan, kertoo projektipäällikkö Sanna Lento Hämeen ammattikorkeakoulusta.

Asioista ovat puhumassa yrittäjät itse sekä alan huippuasiantuntijat. Ruokaan on panostettu myös osana tapahtumaa. Torstain ohjelmassa Huominen lautasella -teemassa maistelussa on makupaloja tulevaisuudesta.

Hämeen Yritysviestintä / JL
toimitus@hameenyrityssanomat.fi