18.4.2018 klo 16:04
Uutinen

Ryhdy oikeaksi yrittäjäksi kevyesti!

Työn tekeminen on ollut jo tovin murroksessa ja vaihtoehdot perinteiselle palkkatyölle koskettavat yhä useampaa suomalaista, iästä ja ammatista riippumatta. Itsensä työllistäjien määrä Suomessa on jatkuvassa kasvussa ja lähivuosina trendi tulee entisestään vahvistumaan.


Helpompaa kevytyrittäjyyttä

OP Kevytyrittäjä -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen ja käyttäjäystävällisen tavan perustaa yritys suoraan verkossa, nopeasti ja kustannustehokkaasti ilman aloituskustannuksia. Pohjolan Osuuspankin yritysasiantuntija Hanna-Mari Virsunen vinkkaa, että yrittämiseen liittyvät haasteet yrityksen perustamisesta kirjanpitoon on tehty palvelussa niin helpoksi, että yrittäjä itse voi näiden asioiden murehtimisen sijaan keskittyä omaan osaamiseensa ja siihen mistä yritystulo muodostuu.

Palvelu huolehtii automaattisesti yrittäjän pakollisista paperitöistä ja maksuista. Oman y-tunnuksen avulla yrittäjä pääsee hyödyntämään yrittäjälle kuuluvat verohyödyt, joita perinteiset laskutuspalvelut eivät tarjoa ja käteen jää näin selvästi enemmän, avaa Virsunen. Oman yrityksen voi perustaa helposti parissa minuutissa OP Kevytyrittäjä -palvelun kautta.

  • Saat oman Y-tunnuksen
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Ainoa kustannus on 5 % palvelumaksu laskutuksesta
  • Hoidamme puolestasi yrityksesi perustamisen, kirjanpidon ja paperityöt (mm. veroilmoitukset)
  • Voit irtisanoa palvelun, milloin tahansa

Virsunen tarkentaa, että OP Kevytyrittäjä -palvelu on erinomainen, mutta se ei sovellu kaikille. Paikallisesta osuuspankistasi saat kaikki laajat yrityksen palvelut.

Tähän mennessä OP Kevytyrittäjän kautta Suomeen on syntynyt jo 3000 uutta yrittäjää. Vuoden 2017 aikana yrittäjät laskuttivat palvelun kautta yli 3 miljoonan euron edestä.

Oletko valmis?

Kysy lisää osoitteessa op-kevytyrittaja.fi tai tule moikkaamaan palvelun asiantuntijoita OPn Tubepäivään Rovaniemen Lordin aukiolle pe 11.5. klo 15-19.

Palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää. OP Kevytyrittäjä -palveluun voi rekisteröityä käyttäjäksi kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat.