22.3.2023 klo 08:45
Uutinen

Säihkyvää yrittäjäasiaa yli puoluerajojen

Säihkettä ja ryhtiä yrittäjäehdokkaiden tyyliin -tapahtuma Sepässä 11.3. toi yrittäjät lauantaishoppailijoiden keskelle. Fashion Unitin yrittäjä ja Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Johanna Soilu loihti yrittäjäehdokkaat uuteen ryhtiin muotialan yrittäjiemme asuissa. Kevään trendeistäkin kuultiin siinä sivussa. Yrittäjäasia kiritti tapahtumaa yli puoluerajojen.

Suomen Yrittäjien vaalisloganin mukaisissa #nostetaanrimaa -haasteissa korostuivat yrittäjien verotus ja kannustaminen riskinottoon sekä työllistämiseen. Puheenjohtajamme Jari-Pekka Koponen innosti keskisuomalaisia näkemään kasvun mahdollisuuksia ja tarttumaan niihin. Toimitusjohtajamme Sanna-Mari Jyräkoski nosti tärkeäksi teemaksi Keski-Suomen saavutettavuuden autolla, raiteilla ja lentäen. Investointeja pitää saada eteenpäin tulevalla vaalikaudella! Naton tulevat hankinnat ja toiminnot kuuluvat Keski-Suomen maakunnan yhteiselle vaikuttamisagendalle. Keskisuomalaista osaamista tarvitaan niissä, ja potentiaali on valtavan suuri.

Suomen Yrittäjien johtaja Harri Jaskari vieraili tilaisuudessa ja muistutti vapaan kilpailun tärkeydestä sekä siitä, kuinka sen mahdollisuuksia tulee vaalia viisaalla lainsäädännöllä. Esimerkkinä voi nostaa inhouse-yhtiöt ja niiden vahingollisuuden vapaan markkinan kehittymiselle. Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto nosti avauksessaan esiin yrittäjyyden valtavan suuren merkityksen kaupungille ja koko maalle.

Säihkettä ja ryhtiä yrittäjäehdokkaiden tyyliin -vaalitilaisuus oli lavalla esiintyneen Emilia Koikkalaisen mieleen.

-Oli mukava tapahtuma, jossa saatiin yrittäjyyttä ja vastuullista kuluttamista hienosti esille. Ehdokkaille vähän erilainen mahdollisuus näkyä ja tavata ihmisiä. Ei vaatinut erityistä heittäytymistä hypätä lavalle, oli hauskaa!

Muista yrittäjäehdokkaista lavalla nähtiin Sanni Berg, Tomi Immonen, Katja Isomöttönen, Anne Kalmari, Terhi Simonen-Jokinen, Hannu Suni, Sakari Suomala ja Jani Ylälehto.