14.10.2022 klo 07:29
Uutinen

Sanna Lötjönen valittiin Etelä-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajaksi

Etelä-Karjalan Yrittäjien vuosikokouksessa 13.10.2022 puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Sanna Lötjönen Parikkalasta. Lötjönen on toiminut yrittäjänä yli 30 vuotta ja tällä hetkellä luotsaa vakuutusalan yritystään Vakuutuspalvelu Sanna Lötjönen Ky. Sannalle luottamustoimet ovat tulleet tutuksi hänen toimittuaan useamman vuoden Parikkalan Yrittäjien puheenjohtajana sekä Etelä-Karjalan Yrittäjien hallituksessa.

– Olen ollut muutaman vuoden poissa yrittäjäyhdistyksen toiminnasta, mutta nyt palo syttyi uudestaan ja halu vaikuttaa yrittämisen edellytyksiin on kova.

Yrittäjäyhdistys valitsi myös varapuheenjohtajiston kokouksessaan. Ehdolla varapuheenjohtajiksi oli 4 henkilöä ja äänestyksen jälkeen valituksi tulivat Minna Kokki Lappeenrannasta, Veli-Pekka Toiviainen Ruokolahdelta ja Hannu Heinonen Ylämaalta.

Etelä-Karjalan Yrittäjät sai monialaisen ja omaan liiketoimintaansa sekä edunvalvontaan intohimoisesti suhtautuvan puheenjohtajiston.

Etelä-Karjalan Yrittäjien hallitukseen valittiin näiden lisäksi 11 henkilöä.

Hallituksen kokoonpano:

Imatran Seudun Yrittäjät
Markus Sainio

Lappeenrannan PK Yrittäjät
Ari Kettunen

Lappeenrannan Yrittäjät
Pia Westerlund

Lemin Yrittäjät
Esa Jukanen

Luumäen Yrittäjät
Veera Heikkilä

Parikkalan Yrittäjät
Terhi Torikka

Ruokolahden Yrittäjät
Anni Pitkämäki

Saaren Yrittäjät
Tuomo Kokkonen

Savitaipaleen Yrittäjät
Petteri Eteläpää

Taipalsaaren Yrittäjät
Mikko Litmanen

Ylämaan Yrittäjät
Sari Sinkko

Vuosikokouksessa hyväksyttiin myös ensi vuoden toimintasuunnitelma. Etelä-Karjalan vaikuttavimman elinkeinoelämän toimijan tärkeimmät painopisteet ensi vuodelle ovat paikallisyrittäjyyden tukeminen, hyvinvointialue- ja kuntavaikuttaminen sekä jäsenkokemuksen vahvistaminen.

Lisätietoja
toimitusjohtaja Marko Hanhisuanto, 050 440 8868, marko.hanhisuanto@yrittajat.fi
puheenjohtaja Sanna Lötjönen, 0500 838 765