4.10.2017 klo 09:39
Uutinen

Sari Laitinen koordinaattoriksi Keski-Suomen Yrittäjiin

Keski-Suomen Yrittäjät on valinnut koordinaattorin tehtävään 1.10. alkaen kauppatieteiden maisteri Sari Laitisen (31v.).

Sari Laitinen aloitti koordinaattorina Keski-Suomen Yrittäjissä 1.10. alkaen. Koordinaattorina Laitinen työskentelee muun muassa Yrityskummien, hankinta-asiamiespalveluiden, järjestö- ja jäsenasioiden sekä tapahtumajärjestämisen parissa.

Aikaisemmin Laitinen on tehnyt monipuolisesti asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin töitä muun muassa matkailun ja b2b-sektorin parissa. Vahvasti yrittäjähenkisenä persoonana Laitinen kokee Keski-Suomen Yrittäjät loistavaksi näköalapaikaksi keskisuomalaisten yrittäjien ja elinkeinoelämän maailmaan.

– Tehtäväni Keski-Suomen Yrittäjissä on tukea olemassa olevia toimintoja, mutta uudenlaisen työnkuvan myötä aukeaa myös mielenkiintoisia kehittämisen paikkoja. Olen tekijänaisia ja tykkään työskennellä tehokkaasti sekä ihmisläheisesti. Yrittäjämäisessä tekemisessä korostuu mielestäni tunne ja teot. Asioita tehdään tunteella ja innolla, mutta on olennaisen tärkeää saada myös konkreettisia tuloksia aikaan sekä vietyä asioita oikeasti eteenpäin. Ja aina pitää olla pilkettä silmäkulmassa. Odotan innolla maakunnan yrityskenttään ja sidosryhmiin tutustumista, Laitinen kommentoi.