Hämeenlinnan teatterin johtaja Anna-Elina Lyytikäinen oli yhtenä keskustelunvetäjänä vuoden 2022 hyvin sanottu -festivaaleilla. Kuva Miika Kangasniemi
31.8.2023 klo 15:41
Uutinen

Sata tapahtumajärjestäjää tutustumaan Hämeenlinnaan ja keskustelufestivaaleille

Mistä syntyy kohtaamisen voima? Onko vastuullisuus viherpesua vai aitoa maailman muutosta? Syyskuun viimeisenä viikonloppuna Hämeenlinnassa käydään yli 80 keskustelua erilaisista ajankohtaisista asioista. Viime vuonna aloitettu Hyvin sanottu -festivaali saa tänä vuonna jatkoa uusin aihein ja keskustelijoin.

– Kun meillä on Hämeenlinnassa tulossa ainutlaatuinen Hyvin sanottu -tapahtuma, halusimme ilman muuta kutsua samalla asiakkaitamme pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta tulla tutustumaan Hämeenlinnaan tapahtumakaupunkina, kokous- ja kongressipäällikkö Karita Toivanen kertoo.

Huutoon on vastannut lähes sata kokouksia ja tapahtumia työkseen järjestävää henkilöä. Heille suunnattu tutustumispäivä alkaa pienimuotoisilla myyntitreffeillä, jotka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

– Ideana treffeillä on tutustua tarjontaan ja kuulla viimeisimmät vinkit tapahtumajärjestelyihin Hämeenlinnassa, Toivanen toteaa.

Hyvin sanottu on ainutlaatuinen ilmaisfestivaali Suomessa

Hyvin Sanottu -keskustelufestivaali on Ylen, Erätauko-säätiön ja Hämeenlinnan kaupungin yhteistyössä järjestämä tapahtuma Verkatehtaalla 29.-30.9.2023. Sen tavoitteena on edistää positiivista keskustelukulttuuria ja rohkaista suomalaisia mukaan palauttamaan ilo keskusteluihin. Tapahtuma on maksuton ja osa keskusteluista on nähtävillä myös Yle areenassa.

Tapahtumassa ovat keskustelemassa muun muassa Lotta Backlund, Marko Björs, Juha Haukka, Pinja Eskola, Maaret Kallio, Eeva Kolu, Tunna Milonoff, Jone Nikula, Antti Rönkä, Sanna Stellan ja Emilia Vuorisalmi.