Satakunnan vuoden nuori yrittäjät Joona Salmi Harjavallasta.
12.5.2023 klo 14:02
Uutinen

Satakunnan vuoden 2023 nuorena yrittäjänä palkittiin Tech-Salmi Oy:n Joona Salmi Harjavallasta

Hallittuja kasvuspurtteja ottaneen sähkö-, lvi- ja rakennustekniikan kokonaispalvelua tarjoavan Tech-Salmi Oy:n yrittäjä Joona Salmi palkitaan vuoden 2023 satakuntalaisena nuorena yrittäjänä. Lähes kolmekymmentä henkilöä työllistävä Salmi nostaa palkinnon arvon korkealle ja kiittää erityisesti työntekijöitään.

Tech-Salmi Oy:n asiakaskunnasta lähes 90 % on teollisuusyrityksiä. Yritys toimittaa asiakkailleen kokonaispalveluja suunnittelusta toteutukseen, avaimet käteen -periaatteella. Kovasta kasvusta huolimatta, hallinnantunteesta ja palvelujen monipuolisuudesta pidetään kiinni.

– Meille jokainen asiakas on tärkeä. Hoidamme samalla ammattiylpeydellä vaikkapa vanhuksen rivitaloasunnon pistorasian kuin jonkin suuren yritystoteutuksen, Joona Salmi kertoo yrityksensä palveluasenteesta.

– Yrityksen kasvaessa on hyvä varmistaa, että laatu pysyy kasvun mukana. Yrittäjänä Joona on huolehtinut myös tästä ja laatua varmistetaan mm. panostamalla dokumentoin-tiin ja juuri omalle yritykselle sopivaan toiminnanohjaus- ja dokumentointijärjestelmään. Tuloskunto onkin pysynyt yrityksessä kasvuun nähden hyvänä, Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen nostaa esiin.

Katso videolta Joonan yrittäjätarina ja ajatuksia saadusta tunnustuksesta.

Omaperäinen markkinointi ja onnistuneet rekrytoinnit avain menestymiseen

Yrittäjän moniosaamisen myötä yrityksessä on uskallettu hypätä eri alojen töihin ja palkata eri alojen osaajia ja siksi yritys pystyykin tarjoamaan kokonaispalveluja asiakkailleen. Tech-Salmi Oy työllistää tällä hetkellä yrittäjä Joona Salmin lisäksi 27 henkilöä.

Rekrytointeja on helpottanut se, että työntekijöistä pidetään huolta tarjoamalla heille mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvät työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut sekä täydennys- ja lisäkoulutusmahdollisuuksia.

– Kyllä tämä on samalla palkinto koko yritykselle, ilman hyviä työntekijöitä ei tämäkään yritys olisi tässä tilanteessa ja kasvuvauhdissa.

– Joka aamu vedän työhaalarit jalkaan niin kuin kaikki muutkin. Mutta tottahan se on, että hallinnollinen työ vie täyden työajan, eikä itse enää ehdi työmaille töihin. Siksikin on tärkeää, että voi luottaa työntekijöiden hoitavan hommansa. Minun tehtäväni onkin varmistaa, että meillä on töitä myös huomenna ja työntekijät varmistavat, että tämän päivän työt tulee tehtyä laadukkaasti, Joona Salmi kertoo.

Tech-Salmi Oy

  • Perustettu 2015
  • Kotipaikka Harjavalta
  • Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 4,3 milj € (2,4 milj € 2021)
  • Yrityksen liikevoitto vuonna 2022 167 t € (41 t € 2021)
  • Yrityksen työntekijämäärä tällä hetkellä 27 + yrittäjä

Palkinto luovutetaan Joona Salmille Satakunnan Yrittäjien kevätkokouksen yhteydessä Huittisissa 10.5. Satakunnan vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittu on mukana myös valta-kunnallisen vuoden nuoren yrittäjän -kilpailussa.

Lisätietoja:

Satakunnan vuoden nuori yrittäjä 2023: Joona Salmi | Tech-Salmi Oy | 0405707699

Yrittäjäpalkinnoista yleisesti:
Markku Kivinen | toimitusjohtaja Satakunnan Yrittäjät | 050 377 8006