14.11.2019 klo 14:03
Uutinen

Satakunnan vuoden paikallisyhdistys 2019 on Ulvila!

Satakunnan Yrittäjien syyskokouksessa 13.11.2019 palkittiin yrittäjien lisäksi myös vuoden yrittäjäyhdistys. Ensimmäisen kerran Satakunnan Yrittäjät jakoi Satakunnan vuoden paikallisyhdistys -palkinnon vuonna 2003. Järjestö haluaa tällä tunnustuksella nostaa esiin aktiivisia paikallisyhdistyksiä, joissa toiminta on esimerkillistä ja mukailee Yrittäjien strategian kolmea osa-aluetta: vahvistamista, vaikuttamista ja verkostoitumista.

Raati perustaa valintansa paikallisyhdistyksen itsearvioinnille oman toimintansa laadusta. Vastaukset käydään läpi, ansioituneesta toiminnasta keskustellaan ja kustakin kokoluokasta valitaan vuoden paras paikallisyhdistys.

Aktiivista ja innovatiivista paikallisyhdistystoimintaa

Satakunnan vuoden paikallisyhdistyksenä 2019 palkittiin Ulvilan Yrittäjät ry. Palkintoraati totesi perusteluissaan Ulvilassa olevan toimiva elinkeinotiimi ja hyvää kuntayhteistyötä. Ulvilan Yrittäjät tekee tiivistä yhteistyötä aluejärjestön ja muiden paikallisyhdistysten kanssa. Yrittäjyyskasvatusta tehdään yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Toiminnan jatkuvuuden kannalta tärkeää on myös se, että jäsenkehitys on ollut positiivista.

– Ulvilan Yrittäjät luo rohkeasti uudenlaisia tapahtumamalleja ja tekee yhteistyötä kumppanien kanssa. Tänä vuonna yhdistys on järjestänyt yhteistyökumppaneiden kanssa esimerkiksi uuden sillan avajaiset, Grow Bigger -tapahtuman ja loppuvuodesta vielä Satokausisoppa-syyskokouksen. Kaikin puolin ihailtavan aktiivista toimintaa, toteaa Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen.

Ulvilan Yrittäjät on onnistunut tekemään toiminnastaan näkyvää hyödyntämällä monipuolisesti sosiaalisen median kanaviaan ja verkkosivujaan. Lisäksi yhdistys näkyy usein paikallislehden, Ulvilan Seudun sivuilla.

– Vahvuuksiamme ovat kolme tärkeää asiaa: avoimuus, luottamus ja yhteinen tahtotila. Olemme halunneet tehdä toiminnastamme näkyvää, jotta kaikki tietävät, keitä me olemme ja mitä me teemme, toteaa Ulvilan Yrittäjien puheenjohtaja Krista-Carola Mäkinen kiitospuheessaan.

Tämän vuoden paikallisyhdistysarvioinnin lisäkysymyksen teemana oli Nuoret Yrittäjät. Tämäkin osa-alue Ulvilan Yrittäjillä on hyvin hallussa. Yhdistys valitsee joka toinen vuosi Ulvilan vuoden nuoren yrittäjän. Käytössä on Snapchat ja Instagram ja yhdistys viestii sosiaalisen median kautta myös kohdennetusti nuorille. Ulvilan Yrittäjät on aktivoinut nuoria yrittäjiä osallistumaan oppilaitosyhteistyöhön lukion ja peruskoulun kanssa. Yhdistys osallistui myös Ulvilan lukion kansainväliselle innovaatioleirille.

Lämpimät onnittelut Ulvilaan!