29.10.2019 klo 12:20
Uutinen

Savon Yrittäjät hakee viestintä- ja markkinointikoordinaattoria

Viestintä- ja markkinointikoordinaattorina vastaat Savon Yrittäjien viestinnästä kokonaisuudessaan. Huolehdit asiakasviestinnästä, ideoit ja suunnittelet markkinointikampanjoita ja ylläpidät mediasuhteita aktiivisella tiedottamisella.

Tehtävässä on tärkeää osata ideoida ja kirjoittaa sisältöjä erilaisiin käyttötarkoituksiin ja medioihin; Osallistut mm. Savon YrittäjäSanomat -lehden sisällöntuotantoon. Tuntemus yritysmaailmasta auttaa tehtävässä paljon. Käytät työssäsi erilaisia viestinnän järjestelmiä: päivität nettisivuja, ylläpidät sosiaalisen median kanavia, lähetät uutiskirjeitä ja hyödynnät asiakasrekisteriämme.

Olet tarkkasilmäinen, mutta hallitset myös isoja kokonaisuuksia. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sitoudut työhösi ja innostut asioiden kehittämisestä osana tiimiämme. Aikataulupaineiden alla suoriutuminen sekä napakka ja itsenäinen työote ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Pääsääntöisesti työskentelet toimistoaikoihin, mutta joustavuuttakin tarvitaan. Ajokortti on tehtävässä tarpeellinen.

Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien käyttäminen (esim. Adobe InDesign, Adobe Photoshop) sekä videoiden kuvaaminen ja editointi katsotaan eduksi. Myös tuntemus järjestötoiminnasta on plussaa.

Viestintä- ja markkinointikoordinaattorin tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Jos koet olevasi meille sopiva osaaja, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 17.11. mennessä: savo(at)yrittajat.fi.

Lisätietoja:

Paula Aikio-Tallgren, toimitusjohtaja
p. 0400 404 346, paula.aikio-tallgren(at)yrittajat.fi

Anna-Liisa Järvenpää, viestintä- ja markkinointipäällikkö
p. 044 368 0504, anna-liisa.jarvenpaa(at)yrittajat.fi