16.3.2019 klo 22:39
Uutinen

Seppo Ala-Seppälä valittiin Maakunnalliseksi Yksinyrittäjäksi!

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien Yksinyrittäjäpäivää vietettiin lauantaina Mallaskosken panimoravintolassa yrityksen turvallisuus -teeman parissa. Tapahtuma huipentui Maakunnallisen Yksinyrittäjän, kuortanelaisen Seppo Ala-Seppälän, palkitsemiseen.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät jakoi Maakunnallinen Yksinyrittäjä -palkinnon toisen kerran. Palkinnon tavoitteena on tuoda esille ja kannustaa yksinyrittäjiä sekä antaa palkittujen kautta uskallusta yrittämiseen sitä harkitseville tai jo yrittäjinä toimiville.

Maakunnalliseksi Yksinyrittäjäksi on valittu kuortanelainen kaivinkoneyrittäjä Seppo Ala-Seppälä.

– Kovatasoisesta ehdokasjoukosta palkintolautakunta nosti päällimmäiseksi Kuortaneen Yrittäjien tekemän hakemuksen, sanoo Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko.

Risikon mukaan Ala-Seppälän valinnassa painoivat muun muassa asiakkaiden antama poikkeuksellisen hyvä palaute yrittäjän palvelualttiudesta sekä oikeasta asenteesta työhön ja ihmisiin. Hakemuksessa todetaankin, ettei niin pientä tehtävää tai sellaista kellonaikaa, etteikö se Sepolle sopisi.

Palkinto luovutettiin Ala-Seppälälle lauantaina pidetyssä Yksinyrittäjäpäivässä, jonka teemana oli yrityksen ja yrittäjän turvallisuus. Asiantuntijapuheenvuoroja kuultiin NYQS:ilta, Elisalta ja Fennialta.