11.1.2021 klo 12:18
Uutinen

Siikajoen Yrittäjät pääsi finaaliin Vuoden 2020 parhaat paikallisyhdistykset 100-200 jäsenyrittäjän sarjassa!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien paikallisyhdistys Siikajoen Yrittäjät on mukana finaalissa Vuoden 2020 parhaat paikallisyhdistykset 100-200 jäsenyrittäjän sarjassa!

Vuoden 2020 parhaat paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö palkitaan yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa perjantaina 29.1.2021. Seuraa tilannetta tästä

– Siikajoen Yrittäjien vahvuutena on se, että puheenjohtaja Kirsi Kiviojan ja hallituksen johdolla yrittäjät toimivat yhdessä. Tietoa jäsenyrittäjät saavat erittäin hyvin ja säännöllisesti. Kuntapäättäjiin pidetään riittävästi yhteyttä ja vuoropuhelua halutaan jatkuvasti rakentaa.

Siikajoen Yrittäjissä koetaan, että yrittäjien näkökulma saadaan huomioiduksi kunnallisessa päätöksenteossa parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjiä kuunnellaan ja päätöksentekoon voidaan vaikuttaa, esim. kaavoituksessa yritystonttiasoissa. Yhdistyksen aktiivinen toiminta tuo uskottavuutta ja vahvistaa suhteiden rakentumista päättäjiin. Kunnan ja yrittäjien yhteiset aamu- ja iltakahvit tarjoavat suoran vaikuttamisen kanavan. Koronavuonna yhteyksiä on pidetty pääosin etänä. Yhdessätuumin Siikajoesta rakennetaan entistä parempaa kuntaa elää ja yrittää. Tämä tavoite ei ole pelkkää sananhelinää, vaan aidosti yhteinen tavoite, johon on laajasti sitouduttu.

Jäsenkehitys on positiivista ja kaikkia jäseniä kannustetaan jäsenhankintaan. Yhdistys tekee myös tiivistä yhteistyötä PPY:n jäsenhankkijan kanssa ja tämä on tuonut hyvää tulosta. Yhdistys on yksi eniten jäsenmääräänsä kasvattaneista alueen yhdistyksistä. Uusille jäsenille lähetetään sähköposti kiitoskortin kera.

Hyvät välit paikallismedioiden toimittajiin ovat yhdistyksen toiminnassa ensiarvoisen tärkeät. Tekemisissä autetaan puolin ja toisin, yrittäjien ääntä tuodaan esille ja näkyville mm. kolumnien muodossa. Yrittäjyyttä saadaan esille, kun ollaan itse aktiivisia ja tarjotaan juttuvinkkejä. Yhdistyksen puheenjohtaja on viestinnän ammattilainen ja tämä osaaminen on nostanut yhdistyksen viestinnän uudelle tasolle. Työtä tehdään pitkäjänteisesti ja ammattimaisesti.

Yhdistyksen hallitus pelaa hyvin yhteen. Vastuualueet on jaettu ja toisia autetaan.

Yhdistyksen vuoden 2020 slogan on ollut: ”Yrittäjyys on virusta väkevämpää”.

Siikajoen Yrittäjien puheenjohtaja:
Kirsi Kivioja p. 050 3461 069
kirsi@mainosdraivi.fi
siikajoen@yrittajat.fi