19.1.2019 klo 19:55
Uutinen

Siilinjärven Yrittäjät on vuoden 2018 paras paikallisyhdistys Pohjois-Savossa

Savon Yrittäjät palkitsi Siilinjärven Yrittäjät aktiivisesta toiminnasta jäsenkunnan asioiden ajamiseksi.

Savon Yrittäjät perusteli valintaansa sillä, että Siilinjärven Yrittäjät on aktiivisesti uudistanut toimintaansa ja siitä on viestitty näkyvästi. Toiminta on rentoa yhdessä tekemistä ja positiivinen tekeminen välittyy myös alueen yrittäjille.

Siilinjärven Yrittäjien puheenjohtaja Terhi Backin mukaan yhdistys on heidän hallitukselleen kuin yhteinen ”harrastusyritys”, jossa tehtävät on jaettu tasapuolisesti ja ilmapiiri on innostunut.

– Palkitseminen oli oikein mukava yllätys ja arvostamme sitä suuresti. Toimintavuosi 2018 on erittäin hienoa päättää näin. Hallituksessa työstetään kuluvaa vuotta jo innokkaasti. Vanhoja hyviä käytäntöjä jatketaan ja uusia kehitellään. Hommia jatketaan positiivisella asenteella kaikkien yrittäjien puolesta, Back toteaa.

Tunnustus annettiin lauantaina 19.1.2019 Kunnonpaikassa, jossa Savon Yrittäjät järjesti paikallisyhdistysten luottamushenkilöille perehdytystilaisuuden yrittäjäjärjestön toimintaan.

Vuosittaiset palkitsemiset tehdään paikallisyhdistysten itsensä ja Savon Yrittäjien tekemän arvioinnin pohjalta. Perusteena ovat mm. yrittäjäyhdistyksen toiminta ja tapahtumat. Savon Yrittäjien jäsenenä on 25 pohjoissavolaista paikallisyhdistystä.

Lisätietoja:

Siilinjärven Yrittäjät
Terhi Back, puheenjohtaja
p. 040 521 3222, parturikampaamoback(at)gmail.com

Savon Yrittäjät
Arto Nykänen, toimitusjohtaja: p. 044 3680 501, arto.nykanen(at)yrittajat.fi
Tarja Arbelius, puheenjohtaja: p. 0400 847 980, satuniemi(at)satuniemi.com