2.10.2017 klo 13:28
Uutinen

Sote-ilta Heinävedellä

Heinäveden Yrittäjien järjestämässä sote -illassa 27.9 käytiin avointa ja laajaa keskustelua sotesta ja muutoksista. Paikalla oli yli 120 kuntalaista ja yrittäjää. Tilaisuuteen oli saatu myös kattava edustus Siun soten johtoportaasta henkilöitä vastaamaan kuntalaisten kysymyksiin.

Illan aikana toi Etelä Savoin Yrittäjien sote -ryhmän puheenjohtaja Heli Peltola terveiset ja tuoreimmat kuulumiset sote -uudistuksesta sekä miten siihen kannattaisi yrittäjien jo valmistautua.

Palvelusetelien käyttöönottoa pitäisi nyt viimeistään lisätä ja setelien arvoja tarkistaa. Palvelusetelithän lisäävät asiakkaan valinnanvapautta, joten miksi emme jo nyt niitä käyttäisi! Palveluseteleitä käytetään edelleen aivan liian vähän ja eikä niistä saa tietoa tarpeeksi. Palvelusetelit nousivatkin koko illan keskusteluissa vahvasti esille. Etelä -Savon Yrittäjien sote -ryhmän puheenjohtajan Heli Peltola esitys herättikin paljon keskustelua tilaisuuden jälkeen. Kotitalousvähennyksestä ja mahdollisuudesta saada palveluja arvonlisäverottomasti, sekä omavalvonnasta tuli myös paljon kyselyjä illan lopussa.

Kooste esityksistä on katsottavissa tästä.