31.5.2019 klo 14:22
Uutinen

Sotkamon kunnan yritysasiantuntija on sotkamolaisia yrityksiä varten

Pääasiallisen työurani olen tehnyt Pohjois-Pohjanmaalla TE-palveluiden yritysasiakkaiden palvelussa, josta minulla on vajaan 20 vuoden kokemus. Muutaman viime vuoden ajan keskityin pääasiassa aloittavien yritysten palveluun. Starttirahalla yrityksiä on lähtenyt käsieni kautta liikkeelle vajaan parin vuosikymmenen aikana parhaimmillaan satoja vuodessa. Tunnen yrityspalveluverkoston, koska olen tehnyt yhteistyötä verkoston toimijoiden kanssa pitkään.

Tarjoan kokonaisvaltaista yritysneuvontaa kaikissa elinkaaren vaiheissa oleville yrityksille. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa yrityksen perustamiseen tai kehittämiseen liittyvissä asioissa sekä sukupolven- tai omistajanvaihdostilanteissa. Liian pieniä tai suuria kysymyksiä ei ole. Asiasta riippuen teemme ratkaisut tai haemme ratkaisuvaihtoehdot yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti. Esimerkiksi:

  • Yrittäjyysvaihtoehdon punnitseminen omalla kohdalla
  • Liiketoiminnan ideointi ja liiketoimintasuunnitelman sekä kannattavuuslaskelmien arviointi
  • Rahoitusmahdollisuuksien selvittäminen
  • Liiketoiminnan ja prosessien kehittäminen yrityksen eri vaiheissa
  • Kehittämishankkeet ja –suunnitelmat
  • Toimitilakysymykset

Olen tukenasi ja mukanasi auttamassa liiketoimintaasi eteenpäin yrityksesi yksilöllisessä vaiheessa. Tavoitteena on saada liikkeelle uutta kannattavaa yritystoimintaa, kehittää nykyistä jo olemassa olevaa liiketoimintaa ja saada jatkuvuutta nykyisille yrityksille omistajanvaihdostilanteissa.

Mennään yhdessä rohkeasti eteenpäin!

Terveisin Kari

044 750 2552

kari.backman@sotkamo.fi

Markkinatie 1, 2. kerros