2.8.2017 klo 09:45
Uutinen

Suomen Yrittäjät vahvistaa joukkojaan

Suomen Yrittäjillä aloittaa elokuussa kolme uutta asiantuntijaa: veropuolella, verkossa ja Yrittäjämedioissa.

– Vahvistamme asiantuntemustamme ja myös sitä, miten palvelemme suomalaisia yrittäjiä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Yhä useammin tieto haetaan verkosta, sanoo Yrittäjien viestintäjohtaja ja Sypoint Oy:n toimitusjohtaja Taru Jussila.

– Panostamme siihen, että osaamme tarjota eri medioissamme jäsenkuntamme ja tulevien jäsentemme tarvitsemaa tietoa jo ennen kuin he edes tiedostavat sitä tarvitsevansa, Jussila kuvailee.

Uudet asiantuntijat tulevat yrittäjien keskustoimistoon Castrén & Snellmannilta ja Elisasta.

Sanna Linna-Aro veroasiantuntijaksi

Sanna Linna-Aro aloittaa 14.8. veroasiantuntijana Suomen Yrittäjissä talouspolitiikka, verotus ja tutkimus -tiimissä. Hän siirtyy yrittäjäjärjestöön asianajotoimisto Castrén & Snellmanilta, jossa hän on työskennellyt tittelillä Senior Associate.

– Sanna Linna-arolla on laaja-alainen näkemys yritysverotuksesta ja myös välillisestä verotuksesta. Sanna tuo mukanaan lisää osaamista koko SY:n verotiimiin. Tästä hyötyy koko Yrittäjien perhe, toteaa pääekonomisti Mika Kuismanen.

Linna-Aro on hoitanut yritysjärjestelyihin liittyvää neuvonantoa tulovero-, arvonlisävero- ja varainsiirtoverokysymyksissä sekä kansainväliseen verotukseen liittyviä kysymyksiä.

Lisäksi Sanna Linna-Aro on työskennellyt yritysten sukupolvenvaihtoon liittyvissä tehtävissä, laatinut ennakkoratkaisuhakemuksia, tehnyt vero -due-diligence -tarkastuksia, sekä laatinut verotukseen liittyviä valituksia ja oikaisuvaatimuksia.

Sanni Jokinen toimituspäälliköksi

Verkosta vastaavaksi toimituspäälliköksi on nimitetty Sanni Jokinen. Sanni on työskennellyt aiemmin sekä journalistina, yritysviestinnässä että markkinointitehtävissä.

Suomen Yrittäjiin Jokinen siirtyy Elisalta, jossa hän vastasi muun muassa yrityksen omista sisällöistä ja sisältömarkkinoinnin kehittämisestä.

Aiemmin Jokinen on työskennellyt useita vuosia eri medioissa, muun muassa toimitussihteerinä Imagessa ja Avussa ja toimituspäällikkönä Mondossa ja Evitassa. Koulutukseltaan hän on VTM. Jokinen aloittaa 3.8.2017.

Pasi Lehtinen toimittajaksi

Pasi Lehtinen aloittaa 14.8. toimittajana ja sisällöntuottajana Yrittäjämedioissa. Lehtinen siirtyy tehtävään Elisalta, jossa hän työskenteli tiedottajana ja sisäisen viestinnän viestintäpäällikkönä.

Lehtisellä on mittava ja monipuolinen työkokemus mediamaailmasta. Hän työskenteli uutistoimittajana Iltalehdessä ja Kauppalehdessä yhteensä 17 vuoden ajan.

– On ilo saada joukkoomme Sannin ja Pasin kaltaiset rautaiset sisältöosaajat. Olen saanut työskennellä näiden huippuammattilaisten kanssa jo useammassa työyhteisössä, joten odotan innolla heitä osaksi jengiämme, iloitsee Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila.