14.11.2017 klo 09:47
Uutinen

Suomen Yrittäjien valiokuntapaikoille avoin haku

Suomen Yrittäjät on avannut jäsenilleen avoimen haun valiokuntiin ja verkostojen johtoryhmiin. Tavoitteena on saada vaikuttamisen tueksi eri alueiden parhaita asiantuntijoita.

Valiokuntien ja verkostojen tarkoituksena on tukea Yrittäjien hallituksen työtä ja asioiden valmistelua sekä saada asioiden valmisteluun laaja-alaista osaamista.

– Yritämme koota valiokuntia ja verkostoja, joissa on mahdollisimman monipuolinen kokemus erilaisesta yrittäjyydestä ja eri puolilta maata. Vain sillä tavalla yrittäjien ääni kuuluu riittävän voimakkaasti ja moniäänisesti, sanoo Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Tarjolla paikkoja yrittäjäliikkeen uudistajille ja yrittäjämäisemmän Suomen rakentajille

Suomen Yrittäjien valiokuntiin ja verkostojen johtoryhmiin etsitään aktiivisia yrittäjiä uudelle kaksivuotiskaudelle. Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana luomassa uuden sukupolven yrittäjäliikettä, joka yhdistää, vaikuttaa ja palvelee. Hakijoilta odotetaan aktiivista kiinnostusta yhteisöllisten toimintojen kehittämiseen ja yrittäjäverkostojen johtamiseen. Yhteiskunnallinen kiinnostus, oman toimialan asiantuntemus ja palava halu työskennellä yrittäjyyden puolesta ovat merkittävässä roolissa.

Lue lisää Suomen Yrittäjien valiokunta- ja verkostohausta >>