5.12.2017 klo 11:18
Uutinen

Suomussalmen Yrittäjillä on hyvä yhteishenki

Suomussalmen Yrittäjien syyskokous ja pikkujoulut pidettiin tunnelmallisessa Hossan Poropuistossa 2.12.

Kokousväkeä oli paikalla mukavasti. Tänä vuonna nelikymppisiään juhliva järjestö on ollut näkyvästi esillä vuoden aikana. Suomussalmen huippuvuoden kruunasi marraskuussa järjestetty Maakunnallinen Yrittäjäjuhla, johon osallistui liki 300 Yrittäjää ja yrittäjien ystävää.

Vuonna 2018 Suomussalmen Yrittäjät jatkaa aktiivista osallistumista ja vaikuttamista. Elinkeinoja kehitetään yhdessä kunnan ja muiden toimijoiden kanssa, myös oppilaitosyhteistyötä tiivistetään. Yritysyhteistyötä tehdään muun muassa yhteismarkkinoinnilla. Rajakauppaa edistetään ja yhteyttä pidetään naapurikuntien yrittäjäyhdistyksiin ja Ylä-Kainuun yrittäjänaisiin. Jäsenille tarjotaan koulutuksia sekä virkistys- ja vapaa-ajantoimintaa. Tavoitteena on jäsenmäärän lisääminen.

Suomussalmen Yrittäjät valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Pirjo Kähkösen, muut hallituksen jäsenet ovat vuonna 2018: Juhani Seppänen (uusi), Matti Pyykkönen, Vesa Rannikko (uusi), Tero Puranen, Teemu Vaaraniemi, Heikki Kela, Sirkku Rautio, Timo Korhonen, Timo Matero, Olli-Matti Lappalainen, Anne Parviainen ja Jarkko Jokiperä.