17.4.2018 klo 20:27
Uutinen

Suosittele yrittäjäjärjestön jäsenyyttä – saat 40 euron lahjakortin!

Rakastu Yrittäjiin – ja innosta yrittäjäystäväsi mukaan Helsingin Yrittäjien jäseneksi. Saat jokaisesta jäseneksi liittyneestä uudesta jäsenestä 40 euron arvoisen lahjakortin valintasi mukaan joko Tiketti Oy:stä, Lihatukku Veijo Votkin Oy:stä tai Veljekset Halonen Oy:stä.

Miten suosittelu toimii?

Jäseneksi liittyvä yritys täyttää joko sähköisen tai paperisen liittymislomakkeen ja merkitsee suosittelijan tiedot liittymislomakkeen ”jäsenhankintakoodi” -kenttään. Suosittelijan jäsenhankintakoodi on HY2018/Suosittelijan yritys/Suosittelijan nimi.

Suosittelun säännöt:

  1. Suosittelukampanja on voimassa 1.9.-30.11.2018 saakka. Suosittelijoina voivat toimia kaikki Helsingin Yrittäjät ry:n jäsenyritykset.
  2. Suosittelija saa jokaisesta varsinaiseksi jäseneksi (ei opiskelijajäsen/seniorijäsen) 30.11.2018 mennessä liittyneestä ja jäsenmaksunsa maksaneesta uudesta Helsingin Yrittäjien jäsenestä palkkioksi 40 € arvoisen lahjakortin.
  3. Lahjakortti on saatavilla seuraaviin yrityksiin oman valinnan mukaan:
  4. Lahjakortit postitetaan suosittelijoille yrityksen postiosoitteeseen kahden kuukauden kuluessa siitä, kun uusi jäsen on maksanut jäsenmaksunsa.
  5. Jäseneksi liittyvä yritys täyttää joko sähköisen tai paperisen liittymislomakkeen ja merkitsee suosittelijan tiedot liittymislomakkeen ”jäsenhankintakoodi”-kenttään.
  6. Jäsenhankintakoodi on HY2018/Suosittelijan yritys/Suosittelijan nimi

ESIMERKKI:

Jäsenyritys Taulukauppa Oy/Pirkko Jokinen suosittelee jäsenyyttä naapuriyrityksen Pekan kioski/Pekka Mäkiselle. Pekka täyttää liittymislomakkeen ja merkitsee jäsenhankintakoodiksi: HY2018/Taulukauppa Oy/Pirkko Jokinen.

>> Yrittäjäjärjestön jäseneksi voi liittyä osoitteessa yrittajat.fi/liity

Lisätietoja:

Helsingin Yrittäjien toimisto
toimisto.helsinki @ yrittajat.fi
p. 050 575 2353

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ilmoitamme puolestasi verottajalle lahjakortit, kun niiden arvo on kalenterivuodessa 100 € tai enemmän.