24.1.2023 klo 11:46
Uutinen

Tammikuun uutisia

Vuosi on saatu onnistuneesti vaihdettua, ja uusiin asioihin päästy käsiksi.

Omalla kohdallani nuo uudet asiat ovat olleet syksyllä saadun perheenlisäyksen aiheuttamat muutokset ajankäytössä. Perhe-elämän, yrityksen pyörittämisen, harrastuksien yms. yhteensovittaminen on ollut näin ensikertalaisena melkoisen työn takana.

On ollut mielenkiintoista seurata lapsen kehitystä ja omaakin kehitystä siltä kantilta, että näköjään sitä pärjää isän roolissa, vaikka tämä näyttääkin olevan sellainen jatkuva oppimisprosessi.

Kun työskentelee sähkönsiirron alalla, tulee luonnollisesti seurattua tarkasti sähkömarkkinoiden kehitystä. Onneksi pahin skenaario sähkön riittävyyden ja hinnan suhteen ei ole toteutunut. Moni onkin onnistunut laskemaan sähkönkulutustaan merkittävästi kun on tarkastellut omaa sähkön käyttöään. Tosin sähkön hinnasta kuulee edelleen jatkuvasti palautetta kun tuolla kylillä liikkuu verkkoa rakentamassa tai purkamassa.

Hyvää alkanutta vuotta!

Toivottaa

Heikki Silventoinen
Linecon Oy

Ollaan ylpeitä yrittäjistämme!


Punkaharjun Yrittäjät on useimmiten esittänyt jäsenyritystä palkittavaksi maakunnalliseksi yritykseksi.

21.1.2023 Yrittäjägaalassa saimme jälleen iloita, kun jäsenyrityksemme Oy Esmarin Composites Ltd voitti maakunnallisen Vuoden yrityksen palkinnon. Tämä on yrittäjäyhdistyksen hallituksen jäsenille ehdottomia vuoden kohokohtia!

Lämpimät onnittelut koko Esmarinin väelle tunnustuksesta. Onnea ja menestystä tulevaisuuden suunnitelmille!


Punkaharjun Yrittäjien hallitus järjestäytyi 16.1.2023

Järjestäytymiskokouksessa Sari Naukkarinen valittiin uudeksi varapuheenjohtajaksi. Mahtavaa saada edellisen puheenjohtajan, Sarin kokemus ja asiantuntemus hallituksen käyttöön jälleen. Tärkeässä sihteerin tehtävässä jatkaa aikaansaava ja tarkka Pia Honkanen. Helmikuun puolella on tulossa sähköpostia kevään tapahtumiin liittyen.