2.2.2017 klo 08:04
Uutinen

Tampereelle avataan uusi yritysyhteisö – mukaan voi hakea nyt

Crazy Town Tampere -yhteisö ja sen käytössä olevat yhteistyötilat on tarkoitettu freelancereille, yksinyrittäjille ja alle kymmenen hengen yrityksille.

Huhtikuun alussa Tampereen Postitalon kiinteistössä aloittaa toimintansa yrityshenkinen yhteisö Crazy Town Tampere.

Kyseessä on yhteisö, jonka jäsenet saavat käyttöönsä toimisto- ja koulutustiloja. Vuokraan kuuluu myös liiketoiminnan kasvua tukevia palveluita.

Crazy Town aloitti toimintansa Jyväskylässä vuonna 2002, kun viisi yritystä päätti etsiä yhteisen toimitilan. Nyt sen yhteisöjä toimii myös muissa kaupungeissa, kuten Hämeenlinnassa. Parhaillaan sen toiminta laajenee, ja yhteisöjä on suunniteltu esimerkiksi Savoon ja Lahteen.

Tampereen jäsenhaku on nyt auki, ja yhteisöstä kiinnostuneet voivat ilmoittautua toimipisteen vetäjänä toimivalle Timo Lahdelle, jolla on kokemusta yritysyhteisöjen rakentamisesta.

Yhteisön kohderyhmänä ovat yksittäiset henkilöt sekä pienet, alle kymmenen hengen yritykset ja tiimit.

– Yhä useampi suomalainen tekee asiantuntijatyötä freelancerina, yksinyrittäjänä tai mikroyrityksessä. Tämä joukko organisoi työt projektimaisesti. Tarve työkavereille ja -yhteisölle ei kuitenkaan katoa mihinkään. Crazy Town tarjoaa samalla yhteisön ja tilan, joiden avulla yritykset voivat kasvaa ja tehdä liiketoimintaa yhdessä, kertoo Mikko Markkanen, Crazy Townin toimitusjohtaja.

Tampereen toimipisteen kumppanina toimii Fennia.

– Fennia haluaa ymmärtää paremmin uudentyyppistä yrittäjyyttä ja luoda yrittäjille hyödyllisiä palveluita. Crazy Town -yhteisö tarjoaa erinomaisen ympäristön ideoida ja testata niitä, toteaa Fennian markkinointijohtaja Arto Kämppi.

toimitus@yrittajat.fi