1.9.2019 klo 15:14
Uutinen

Tapahtumarikas syksy Kirkkonummen Yrittäjillä

Syksy alkaa yrittäjänpäivän merkeissä

Vuosi kääntyy loppupuolelle ja syksy näyttää vilkkaalta tapahtumatarjonnan puolella. Uudenmaan Yrittäjät tarjoaa mielenkiintoisia koulutus- ja verkostoitumismahdollisuuksia, sekä meidän oma yhdistyksemme järjestää useita mahdollisuuksia tänä syksynä tavata yrittäjäkollegoita erilaisissa tapahtumissa.

Ensimmäiset verkostoitumismahdollisuudet tarjoamme Yrittäjän päivänä 5.9., lounastamme ensin kunnantalolla klo 12 kunnanjohtajan ja -arkkitehdin seurassa ja illalla kokoonnumme Bistro o Matiin After-work -merkeissä klo 17.30 alkaen pienen suolapalan ja kuplivan kera! Kaikki alueen yrittäjät ovat tervetulleita!!

#Vitosenlounas jatkuu kunnantalolla ja Veikkolassa ja aamiaistreffejä tehdään JHC:llä – katso tapahtumakalenteristamme itsellesi sopivat ajat ja tule paikalle! Ota pinkka käyntikortteja / esitteitä mukaan, tiedä vaikka löytäisit uuden yhteistyökumppanin tai asiakkaan!

Business Forum Kirkkonummi 2019 kokoaa yrittäjät ja yrittäjämieliset jälleen kunnantalon katon alle 30.10.2019, tällä kertaa teemana henkilöbrändäys. Tee jo kalenteriisi merkintä, ilmoitamme ohjelman kun saamme kaikki osaset varmistettua.

Tervetuloa tapahtumiimme!