25.4.2022 klo 13:28
Uutinen

Tapiola Festivaali 19.-20.8.2022

Pääkaupunkiseutu saa ensi kesänä uuden suuren musiikkitapahtuman kun Tapiola Festivaali rantautuu Tapiolan urheilupuistoon, Espooseen. Elokuussa järjestettävässä tapahtumassa esiintyy yli 30 artistia niin Suomesta kuin ulkomailta.

Tapiola Festivaalilla nähdään tämän hetken suurimmat kotimaiset artistit ja yhtyeet, kuten

HALOO HELSINKI!, THE RASMUS, SANNI, PYHIMYS, GASELLIT, CHISU, JVG, OLAVI UUSIVIRTA, MARISKA, ISMO ALANKO, ARTTU WISKARI, APULANTA, ERIKA VIKMAN, HAPPORADIO,
MAUSTETYTÖT & AGENTS, ELLINOORA, J. KARJALAINEN, ELASTINEN, MIKAEL GABRIEL,
JANNIKA B, REINO NORDIN
ja TEFLON BROTHERS.

Ulkomaisista artisteista Radio NOVA Retrolavalla esiintyvät muun muassa SOLID BASE, MASTERBOY, Dr ALBAN, GÜNTHER, PANDORA ja BASIC ELEMENT.


Olemme erittäin innoissamme että uuden festivaalimme ”koti” löytyi Espoosta, Tapiolan urheilupuistosta ja että tämän mahdollisti Espoon kaupungin myötämielinen suhtautuminen uuteen tapahtumaan.

On myös hienoa että Tapiola Festivaalin ensimmäinen tapahtumavuosi osuu yhteen Espoon kaupungin 50-juhlavuoden kanssa ja saamme olla yksi osa tätä juhlavuoden ohjelmistoa.

On ollut ilo huomata miten hyvän vastaanoton Tapiola Festivaali on jo saanut niin yleisön kun yritystenkin keskuudessa. On äärimmäisen tärkeää kun uutta tapahtumaa ollaan lanseeraamassa että kaupungin johto, sen asukkaat sekä paikalliset yritykset suhtautuvat positiivisesti uuden tapahtuman tuloon. Haluamme tehdä Tapiola Festivaalista kaikkien espoolaisten ”oman festarin”

Olemme sopineet Espoon Yrittäjät r.y:n kanssa että kaikilla jäsenyrityksillä on mahdollisuus ostaa Tapiola Festivaalien VIP-paketteja sekä normaaleja pääsylippuja 10% alennuksella.

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut laajemmasta yhteistyöstä ja näkyvyydestä festivaalien ennakkomainonnassa sekä tapahtuma-alueella, niin mielellämme keskustelemme kanssanne asiasta lisää ja pyritään räätälöimään juuri teidän yrityksen kannalta sopiva ja hyvä kokonaispaketti.

VIP-lippujen + normaali pääsylippujen tilaukset sekä yhteydenotot laajemmasta yhteistyöstä / näkyvyydestä Tapiola Festivaaleilla osoitteeseen: petri.bakker@loudnlive.fi
Odotamme kovasti yhteistyötä espoolaisten yritysten kanssa.

Nähdään elokuussa Tapiolan urheilupuistossa!

https://www.tapiolafestivaali.fi/