2.12.2019 klo 08:58
Uutinen

Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnot Keitele Forestille, Smartlylle ja Cursorille

Kotkan-Haminan kehittämisyhtiö Cursor Oy sai tasavallan presidentti Sauli Niinistön vuoden kansainvälistymispalkinnon yhteisöpalkinnon. Cursor on vaikuttanut keskeisesti yli 2 miljardin euron arvoisten ulkomaisten investointien saantiin Kymenlaaksoon.

Cursor edistä investointeja Suomeen pitkäjänteisesti

Kilpailu kansainvälisistä investoinneista kovenee ja yksi onnistumisen edellytys investointien saamisessa on pitkäjänteisyys. Cursorissa on tehty tätä invest in -työhön vaadittavaa resurssointia jo vuosia. Nyt yhteisö -kategoriassa huomioitiin se, että Cursor on onnistuneesti tehnyt myös tärkeää jälkihoitoa yritysten pitämisessä alueellaan ja edistänyt merkittävien jatkoinvestointien saamisessa Suomeen. Yksin Googlen investoinnit tulevat yltämään 2 miljardiin euroon Suomessa.

–Maailmanlaajuisesti toimivien yritysten investoinnit Kotkan-Haminan seudulle osoittavat, että pitkäjänteinen työ seudun kehittämiseksi tuottaa tulosta. Teollisuutta kohdanneen rakennemuutoksen aiheuttamat haasteet on voitettu ja seudun tulevaisuuteen luotetaan. Kiitämme lämpimästi kaikkia seudun toimijoita, jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa tämän kehityksen, sanoi Cursorin toimitusjohtaja David Lindström.

Kymen Yrittäjät onnittelee Cursoria merkittävän palkinnon saamisesta.

Kuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia