17.12.2021 klo 11:46
Uutinen

TE-live tulee Etelä-Savoon!

TE-livellä tehostetaan organisaatioiden rekrytointien näkyvyyttä. Valtakunnallisesti suosittu, vuorovaikutteinen työnantajien ja -hakijoiden kohtaamisalusta TE-live aloittaa lähetyksensä alkuvuoden 2022 aikana Etelä-Savossa. Studiomme sijaitsee Mikkelissä Jääkärinkatu 14:ssa. Lähetykset streamataan livenä nettiin (TE-live.fi, YouTube ja Facebook) ja katsojien on mahdollisuus lähettää kysymyksiä studioon reaaliaikaisesti lähetyksen aikana. Lähetystallenteita on myös mahdollista katsoa jälkikäteen. 

TE-live työnantajalle

Jokainen rekrytointi on tärkeä investointi organisaation tulevaisuuteen. TE-live tarjoaa rekrytoinnille näkyvyyttä, säästää aikaa ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti työnantajamielikuvaan. Rekrylähetyksessä yritykset pääsevät kertomaan syvemmin edustamansa organisaation arvoista ja työkulttuurista sekä vastailemaan hakijoiden kysymyksiin yhdellä kertaa, jolloin hakijat ymmärtävät paremmin, mitä oikeasti haetaan. Etähaastattelumahdollisuuden avulla voi liittyä livelähetykseemme esimerkiksi työpaikalta tai omalta kotitoimistoltasi käsin. 

TE-live työnhakijalle

TE-live tarjoaa työnhakijalle mahdollisuuden saada lisätietoa työnantajasta ja -paikasta jo ennen työpaikan hakemista. Lisäksi TE-livessä tuotetaan muun muassa lähetyksiä alueen RekryKoulutuksista.

TE-liven tuotanto osana yrityksen rekrytointiprosessia: Tarve uudelle työntekijälle, yhteys te-live.fi-asiantuntijaan, lähetykseen osallistuminen studiossa tai etänä, lähetyksen katsojilla on mahdollisuus kysyä chatissa lähetyksen aikana, saat osuvampia hakemuksia lähetyksen ansiosta ja rekrytoi sopivin tekijä.

Lue lisää tästä.