2.12.2021 klo 18:30
Uutinen

Teemu Anttila ja Victor Kalmari ovat vuoden 2021 palkitut yrittäjät

Kirkkonummen Yrittäjät ry palkitsee vuosittain ansioituneita ja esimerkillisiä yrittäjiä jo perinteeksi muodostuneessa Yrittäjäjuhlassa. Tänä vuonna hallitus päätti palkita Vuoden Yrittäjä -kategorian lisäksi myös Vuoden Nuoren Yrittäjän. Yrittäjäjuhla järjestettiin hotelli Långvikin ravintolassa, paikalle oli kokoontunut n. 30 yrittäjää ja toimijaa.

Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Janne Laitinen luovutti palkituille kunnianosoitukset sekä kertoi yrittäjäjärjestön terveiset. Uudenmaan Yrittäjät on laatinut toiminnalleen strategian ja ensi vuonna ryhdytään tekemään monia uudistuksia yrittäjien edunvalvontaan – nämä tullaan näkemään paikallistasolla saakka. Startegiasta ja siihen liittyvistä hankkeista tullaan kertomaan lisää jäsenkirjeissä sekä verkkosivuilla.

Kirkkonummen kunnalta terveisensä toi elinkeino- ja markkinointikoordinaattori Susanna Järvenpää, joka kertoi kunnan pyrkimyksistä parantaa yritysyhteistyötä sekä verkostoitumisen mahdollisuuksista. Hän kiitti yrittäjiä kuluneesta vuodesta ja kutsui mukaan yhteistyöhön – kunnan yrittäjille suunnatut tapahtumat löytyvät kunnan tapahtumakalenterista >>

Vuoden Yrittäjä 2021 – Teemu Anttila

Anttilan Marjatila on vuosia toiminut paikallisena marjatilallisena ja ollut merkittävä nuorten työllistäjä – jopa sadat nuoret ovat vuosien saatossa saaneet ensimmäisen työkokemuksensa Teemu Anttilan yrityksessä. Marjanviljelyllä on omat haasteensa, Anttilan marjatila on esimerkillisesti tehnyt työtä pitääkseen marjatilan toiminnassa. Kuvassa Teemu vaimonsa Susann Anttilan kanssa.

Lue lisää Teemu Anttilasta >>

Vuoden Nuori Yrittäjä 2021 – Victor Kalmari

TROFEE.FI on verkkokauppa, joka myy erityisiä tuotteita – nimittäin sarvi- ja kallotrofeeita sekä lämpökameroita. Victor Kalmari on 10-vuotiaasta kehittänyt harrastuksestaan kannattavan liiketoiminnan ja aikoo laajentaa tulevaisuudessa erityistuotevalikoimaansa. Hän on vuodesta 2017 lähtien tuplannut vuosittain työtilauksensa ja sitä ei ihmettele keskusteltuaan hetken tämän tarmokkaan nuoren miehen kanssa – hänen korkean tason asiantuntijuus valmistamistaan ja myymistään tuotteista on ilmeinen.

Lue lisää Victor Kalmarista >>

Kirkkonummen Yrittäjät ry onnittelee vuoden palkittuja!