29.3.2019 klo 09:29
Uutinen

Teerenpeli ei petä – Oulussakaan

Teerenpeli Yhtiöt laajentaa Ouluun kesällä 2019. Oulun keskustaan avattava 7. Teerenpeli-ravintola tuo tarjolle tutut ja palkitut oman panimon ja tislaamon tuotteet.

Franchising-yrittäjäksi tulee Markku Virtanen, joka toimii jo Tampereella ja Jyväskylässä Teerenpelien yrittäjänä. Kauppurienkatu 8:aan avattavaan Teerenpeliin tulee 230 asiakaspaikkaa.

Oulun liikepaikka ollut etsinnässä jo pitkään

Teerenpeli Yhtiöiden toimitusjohtaja ja yrittäjä Anssi Pyysing kertoo, että sopivaa liiketilaa etsittiin Oulusta useita vuosia. Viime syksynä alkaneet neuvottelut saatiin päätökseen maaliskuun aikana.

– Oulu on ollut meillä valmisteluissa ja toiveissamme jo pitkään. Yrittäjäksi tuleva Markku Virtanen on ollut keskeinen henkilö Teerenpelin kehityksessä ja laajentumisessa Ouluun. Teerenpeli sijoittuu Kauppurienkadun ja Torikadun kulmaan, jossa ei ole aiemmin ollut ravintolatoimintaa. Liiketilan kokonaispinta-ala on 800 m2. Tilan tulee jakamaan toinen ravintolakonsepti, joka täydentää Teerenpelin tarjontaa ja päinvastoin, Anssi Pyysing vahvistaa.

Teerenpelin 25-vuotisjuhlavuosi jatkuu valoisissa merkeissä

Teerenpeli Yhtiöt täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Lahdessa toimintansa aloittanut perheyritys on kasvanut pitkäjänteisen työn tuloksena.

– Teerenpeli on varmasti osalle oululaisia tuttu oman panimon ja tislamon tuotteiden kautta ja ne tulevat olemaan pääosassa myös Oulun Teerenpelissä. Tarjolle tulee omia juomia, eli oluita, siidereitä, viskejä ja giniä sekä pientä syötävää valomerkkiin asti. Lupaamme rentoa meininkiä ja pilkettä silmäkulmassa tuttuun Teerenpelin tyyliin, Teerenpeli Yhtiöiden kehitysjohtaja ja yrittäjä Marianne Pyysing kertoo.

Pyysingit kuvailevat Teerenpeliä helposti lähestyttäväksi suomalaiseksi viski- ja olutravintolaksi. Ilmapiiri ja tunnelma on rento ja Teerenpelien tapaan siellä tulee olemaan tilaa elävälle musiikille. Remontti aloitetaan kevään aikana ja samalla alkaa myös henkilökunnan rekrytointi. Pyysingit arvioivat, että Teerenpeli tuo Ouluun yhteensä 10-15 uutta työpaikkaa.

Teerenpeli Oulu avautuu kesällä 2019 osoitteessa Kauppurienkatu 8, Torikadun ja Kauppurienkadun kulma.

Lisätietoja:

Anssi Pyysing, Toimitusjohtaja, yrittäjä, Teerenpeli Yhtiöt, 0500 830 458, anssi.pyysing@teerenpeli.com
Markku Virtanen, Teerenpelin franchising-yrittäjä Jyväskylä, Tampere, Oulu, 0400 836 477, markku.virtanen@teerenpeli.com