30.10.2019 klo 10:02
Uutinen

Terveisiä hallitukselta

Miksi lähteä mukaan Jyväskylän Yrittäjien hallitustyöhön? Ravintola Sauman omistaja ja yrittäjä Sirpa Pii-Keinonen.

Olen ollut jo pitkän tovin Jyväskylän Yrittäjien hallitustyöskentelyssä mukana, nyt on aika antaa tilaa muille ajatuksille täysin jäsenistöä palvelleena.

Syy miksi olen ”roikkunut” järjestötehtävissä vuodesta toiseen, on ollut intohimo ja halu vaikuttaa meidän yrittäjien asioihin niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Näiden vuosien varrelle on mahtunut hillitön määrä erilaisia tapahtumia, kokouksia, seminaareja, koulutuksia ja totta kai myös juhlimista omiensa joukossa. Parhaat ystäväni olen löytänyt ympäri Suomen järjestötehtävien ansioista ja paras tukiverkosto on ollut yrittäjäjärjestö niin hyvissä kuin vaikeissakin asioissa.

Hallitustyöskentely on antoisaa ja palkitsevaa, mutta myöskin vastuullista. Hallituspaikka on luottamustehtävä, jossa työ tehdään jäsenten hyväksi. Tämä on hyvä tunnistaa ja tunnustaa, kun lähdet tavoittelemaan hallituspaikkaa. Mutta ei se hallitustyö mitään kuivaa puurtamista ole, välillä on hyvä vain nauttia toistensa seurasta ja juhlia kunnolla. Näihin oivia paikkoja hallituksen jäsenille on kunnallisjohdon seminaari ja Yrittäjien liittokokous, joka muuten on ensi vuonna meillä täällä Jyväskylässä. Miettikää, mikäpä sen upeampaa kuin olla omassa liittokokouksessa ja hallituksen jäsen!

On ollut kunnia olla upeiden yrittäjäkollegoiden kanssa saman pöydän äärellä ja suunnitella jäsenistön tarpeisiin pohjautuvaa vuosisuunnitelmaa ja päästä toteuttamaan sitä. Siispä arvoisat jäsenet, jos yhtään tunnet paloa hallitustyöskentelyyn niin nyt on se hetki lähteä mukaan! Yksin ei tarvitse mitään tehdä, porukalla ollaan tehty ja näin toimitaan myös jatkossa. Onnea hakijolle, ette tule päätöstä katumaan!

Sirpa Pii-Keinonen

Ravintola Sauma

Jyväskylän Yrittäjien hallitus on näköalapaikka Keski-Suomen suurimman paikallisyhdistyksen toimintaan. Lähde mukaan tekemään työtä yrittäjyyden puolesta!

Syyskokous valitsee 13.11. Jyväskylän Yrittäjien hallituksen kaudelle 2020-2021. Voit asettua ehdolle hallitukseen ennakkoon tai kokouksessa. Halutessasi voit lähettää lyhyen esittelyn itsestäsi kuvan kera 8.11. mennessä anni.peltonen@yrittajat.fi, jolloin voimme esitellä sinut kokouksessa.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Maarit Venäläinen, p. 040 737 91 38, <a href="http:%20%20 ’); // –> ”> maarit@visita.fi. Voit tutustua tämän hetken hallituksen jäseniin täällä.

Ilmoittaudu mukaan syyskokoukseen 7.11. mennessä: https://www.lyyti.in/JYsyyskokous_2019